KIDNAPOVAO DEVOJČICU NA PUTU DO ŠKOLE: Pedofil u Brazilu snimljen kako VUČE KOFER S ONESVEŠĆENOM ŽRTVOM prema svom stanu (VIDEO)
Foto: Twitter/damadanoite14

GNUSNO

KIDNAPOVAO DEVOJČICU NA PUTU DO ŠKOLE: Pedofil u Brazilu snimljen kako VUČE KOFER S ONESVEŠĆENOM ŽRTVOM prema svom stanu (VIDEO)

Planeta -

Brazilska policija uhapsila je Danijela Moraeša Bitara (42), osumnjičenog pedofila u čijem stanu je policija na krevetu pronašla 12-godišnju devojčicu vezanih nogu.

Britanski San navodi da je Bitar osumnjičen da je 28. juna u podne kidnapovao devojčicu na putu ka školi u Luzijaniji.

On ju je onesvestio i strpao u kofer i odvezao u obližnju Braziliju.

pedofil, Brazil
foto: Twitter/damadanoite14

Tu je na snimcima nadzornih kamera snimljen kako vuče kofer s onesvešćenom žrtvom u nju do svog stana kako bi je silovao.

Policija veruje da je u izvršenju ovog gnusnog krivičnog dela Bitaru pomagala GesijelI Souza Vijeira (23).

pedofil, Brazil
foto: Twitter/damadanoite14

Bitar i ona su viđeni kako su automobilom obišli dva puta oko devojčicine škole nakon čega je Bitar izašao iz kola i tkaninu natopljenu hloroformom stavio devojčici na lice.

Nakon što je ona izgubila svest, Bitar ju je ubacio na zadnje sedište automobila i odvezao se odatle, a deca koja su se zatekla u blizini i sve videla prijavila su to policiji.

Bitar je uhapšen te večeri, a sam je priznao da je devojčica u njegovom stanu. Nakon toga policajac ga je upitao zašto je ona tu, zašto ju je oteo i šta je uradio devojčici.

- Ona je samo tu, nisam joj još ništa uradio - kazao je vidljivo nervozni Bitar.

U njegovom stanu policija je pronašla pištolje, kamere, pornografski materijal i litar hloroforma. Detektivi su otkrili i da je Bitar na društvenim mrežama objavljivao poruke u kojima je navodno osuđivao pedofiliju.

Bitar je dan nakon hapšenja dobio otkaz u "Banko de Brazilija" gde je radio kao IT tehničar.

(Kurir.rs/San)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track