POZNATOM VODITELJU RAZBOJNIK NASRED ULICE OTEO SAT OD 20.000 EVRA! Izvadio sečivo od POLA METRA i počeo da mu preti! ŠOK SNIMAK
Foto: Printscreen

užas

POZNATOM VODITELJU RAZBOJNIK NASRED ULICE OTEO SAT OD 20.000 EVRA! Izvadio sečivo od POLA METRA i počeo da mu preti! ŠOK SNIMAK

Planeta -

Napadač naoružan mačetom opljačkao je nasred ulice poznatog britanskog pevača i voditelja Aleda Džonsa i oteo mu sat vredan 20.000 evra!

Na snimku sa mesta napada vidi se napadač sa kapuljačom drži nešto što izgleda kao dugačka mačeta dok beži od mesta gde je TV zvezdi oteo skupoceni Roleks. Mladić u tamnoplavoj trenerci skriva nešto što liči na ogroman nož u pantalone dok beži. Snimak je nastao samo nekoliko nekoliko trenutaka nakon što je Džons opljačkan u Čizviku u zapadnom Londonu prošlog petka.

Džons (52) je bio sa sinom Lukasom (18) kad ih je presreo pljačkaš koji je vitlao mačetom. Nekadašnji pevač mu je predao svoj sat vredan oko 20.000 evra kako bi sprečio da bilo ko od njih bude povređen.

- Bio sam šokiran kad sam video veličinu noža. Mladić koji protrči nehajno ga krije niz pantalone. Bežao je sa mesta gde je Aled Džons opljačkan. Aled i njegov sin nisu na snimku. Mora da su otišli ​​suprotnim putem - rekao je izvor iz istrage za Dejli mejl.

Džons je incident prijavio policiji i navodi da mu je "laknulo" što njegov sin i on nisu povređeni i što su mogli da se "bezbedno vrate" kući.

Jedan tinejdžer (16) je uhapšen i optužen za pljačku i trebalo bi da mu se sudi sledećeg meseca.

- Jedan šesnaestogodišnjak je optužen za pljačku. Optužba je usledila nakon pljačke na Čizvik Roudu. Oko 17.40 sati muškarac (52) je prijavio da mu je prišao muškarac koji mu je pretio mačetom i zahtevao njegov sat - saopštila je policija.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track