ALBANSKA BANDA ODGOVORNA ZA SMRT MLADE MAME: Došli da naplate dug od njenog dečka, a onda počela KRVAVA TRKA automobilima (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

istraga

ALBANSKA BANDA ODGOVORNA ZA SMRT MLADE MAME: Došli da naplate dug od njenog dečka, a onda počela KRVAVA TRKA automobilima (FOTO)

Planeta -

Ejmi Rouz Vilson (27) je nastradala, a njen partner Rajan Paterson (22) povređen tokom jurnjave automobila u Falkirku.

Mediji iz Škotske navode da je policija pokrenula istragu zbog ubistva i da su nastradala devojka i njen partner bili na meti albanske bande koja ih je progonila mesecima zbog duga.

Lokalni mediji da je tragedija povezana sa dugom prema istočnoevropskoj narkobandi.

- Ejmi je bila nevina žrtva. Albanci su došli da traže novac. To nije imalo nikakve veze sa Ejmi. Mesecima su tražili novac i svi smo znali da će se nešto zaista loše dogoditi - rekao je izvor upućen u dešavanja.

Mladi par se inače bavio uzgojem skupih pasa.

Ejmi Rouz Vilson
foto: Printscreen/Facebook

Dvojica nasilnika za koje lokalni mediji navode da su pripadnici albanske bande isterali su automobil mladog para sa puta tokom jurnjave u Falkirku u subotu. Rouz Vilson, koja je vozila, preminula je na mestu dok je Paterson prebačen u bolnicu.

Nastradala devojka je za sobom ostavila malog sina.

Jedan svedok navodi da je potera počela kad su dvojica muškaraca istrčala iz crno "mercedesa" C klase i napali Patersona.

- Jedan je imao palicu ili nešto slično i pokušali su da uhvate Rajana. On je pobegao i uskočio nazad u auto. Razbili su prozor na strani vozača. Definitivno su izgledali istočnoevropski, ali su govorili engleski - navodi svedok i dodaje da je devojka dala gas i da su napadači odmah krenuli za njima.

Drugi užasnuti stanovnik je rekao da je napadač pretio Patersonu.

- Sada si "j*beno mrtav - vikao je napadač.

Automobil je izleteo sa puta otprilike kilometar dalje.

Detektiv Hazel Rid iz Glavnog istražnog tima škotske policije rekao je da imperativ da se pronađu muškarci iz "mercedesa" koji su jurili devojku i Patersona.

(Kurir.rs/Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track