MLADOG FUDBALERA UBIO KROKODIL: Užasavajuća scena zabeležena u lokalnoj reci MEŠTANI GA JURE ČAMCEM DOK VUČE TELO (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/YouTube

tragedija

MLADOG FUDBALERA UBIO KROKODIL: Užasavajuća scena zabeležena u lokalnoj reci MEŠTANI GA JURE ČAMCEM DOK VUČE TELO (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Mladog fudbalera (29) iz Kostarike ščepao je krokodil kad je ušao u reku da se ohladi!

Hesusa Alberta Lopeza Ortiza krokodil je napao u subotu dok je plivao u reci u Rio Kanjasu u provinciji Gvanakaste u Kostariki.

Na užasavajućim snimcima vidi se kako krokodil vuče telo žrtve. Na drugom snimku se vidi kako ga meštani prate čamcem pre nego što će ga policija ubiti i izneti telo žrtve na obalu reke.

Lopez je bio fudbaler amaterskog Deportiva Rio Kanjasa i otac dvoje dece od osam i tri godine.

Izbezumljena porodica apelovala je na javnost da pomogne u plaćanju troškova sahrane dok njegov tim menadžer Luis Karlos Montes takođe organizuje prikupljanje pomoći.

Klub je odao počast nastradalom mladiću.

- Počivaj u miru Čučo! Pridružujemo se bolu njegove porodice - piše u saopštenju.

Ministarstvo životne sredine Kostarike zabranjuje lov ili ubijanje zaštićenih životinja uključujući krokodile.

Lokalna policija je međutim odlučila da ima dozvolu prema zakonima o divljim životinjama centralne Amerike da "oslobodi telo iz čeljusti reptila" i ubiju krokodila.

- Treba razjasniti da su uloženi svi napori da se telo preminule osobe spase bez nanošenja štete krokodilu, međutim, to nije bilo moguće - navela je policija u saopštenju.

(Kurir.rs/Sun)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track