MEDVEDEV O NAPADIMA NA RUSKI TANKER: Ukrajini očigledno nije dovoljno udara na Odesu i Izmail, oni razumeju samo surovost i silu
Foto: Profimedia / Yekaterina Shtukina /TASS

MEDVEDEV O NAPADIMA NA RUSKI TANKER: Ukrajini očigledno nije dovoljno udara na Odesu i Izmail, oni razumeju samo surovost i silu

Planeta -

"Ukrajini očigledno nije dovoljno udara na Odesu i Izmail, i da oni razumeju samo surovost i silu", rekao je zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev povodom napada ukrajinskog drona na ruski tanker "Sig" u Kerčkom moreuzu.

"Rosmorrečflot" je ranije izvestio da se iz ruskog tankera "Sig" ispumpava voda. Brod je na površini, u južnom delu Kerčkog moreuza, dobio probojnu rupu u prostoru mašinskog odeljenja, kao posledicu, napada morskog drona, navode "RIA Novosti".

"Kopilad i degenerici razumeju samo surovost i silu. Očigledno, nije im dovoljno udara na Odesu, Izmail...", napisao je Medvedev na Telegramu.

"Ako kijevski ološ hoće da upriliči ekološku katastrofu u Crnom moru, mora je dobiti na onom delu svoje teritorije koji će uskoro pripasti Poljskoj i koji će smrdeti vekovima posle toga", bio je jasan Medvedev i dodao:

"Ovo će biti njihov konačan dogovor o Sporazumu o žitu".

Kurir.rs/RT/RIA Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track