HIT SCENA NA KRAJU POSETE KIM DŽONG UNA RUSIJI: Pogledajte kako pratnja lidera Severne Koreje uskače u voz koji je krenuo bez njih
Foto: Screenshot Mirror video

nesvakidašnja scena

HIT SCENA NA KRAJU POSETE KIM DŽONG UNA RUSIJI: Pogledajte kako pratnja lidera Severne Koreje uskače u voz koji je krenuo bez njih

Planeta -

Novinari iz pratnje Kim Džong Una bili su primorani da uskoče u oklopni voz severnokorejskog lidera nakon što su ga umalo propustili!

Nesvakidašnja scena zabeležena je u trenutku dok je voz napuštao železničku stanicu Komsomolsk i krenuo ka Vladivostoku. Dvojica članova medijskog tima fotografisala su oproštajnu ceremoniju na stanici i nisu shvatila da je voz već krenuo.

Na snimku se vide i guverner oblasti Habarovska Mihail Degtjarev i gradonačelnik Komsomolska na Amuru Aleksandar Žornik kako mašu Kimu dok je njegov voz kretao sa stanice.

Na drugim snimcima vidi se kako je crna limuzina Kim Džong Una utovarena u voz.

Kim Džong Un je tokom cele nedelje bio u poseti ruskom predsedniku Vladimiru Putinu radi važnih razgovora, a danas su mu prikazani ruski borbeni avion Su-35 i Su-57.

- Severnokorejski lider Kim Džong Un pregledao je u petak fabriku aviona koja proizvodi napredne borbene avione na Dalekom istoku Rusije. Gledao je i demonstracioni let aviona Su-35 - javila je novinska agencija Jonhap.

(Kurir.rs/Metro)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track