KONGRESMENU OTELI AUTOMOBIL NASRED ULICE: Neviđen skandal u elitnom delu Vašingtona RAZBOJNICI MU UPERILI PIŠTOLJ U GLAVU (VIDEO)
Foto: Lenin Nolly / Zuma Press / Profimedia

sramota

KONGRESMENU OTELI AUTOMOBIL NASRED ULICE: Neviđen skandal u elitnom delu Vašingtona RAZBOJNICI MU UPERILI PIŠTOLJ U GLAVU (VIDEO)

Planeta -

Trojica naoružanih napadača otela su automobili kongresmenu Henriju Кueljaru (68) ispred njegove zgrade u Vašingtonu!

Kueljar, kongresman iz redova demokrata, nije povređen tokom razbojništa koje se dogodilo u elitnom delu Vašingtona u ponedeljak oko 21.30 sati.

- Trojica naoružanih napadača prišla su kongresmenu dok je parkirao automobil i otela mu vozilo. Nije povređen i radi sa lokalnim organima za sprovođenje zakona - rekao je za šef kongresmanovog kabineta Džejkob Hohberg.

Napadači su prema navodima lokalnih medija uperili pištolje u glavu kongresmena iz Teksasa dok su mu otimali telefon i ključeve od "honde" koja je bila parkirana na ulici.

Pljačka se dogodila kilometar i po od Kapitola.

Kueljar je novinarima u utorak otkrio detalje incidenta.

- Tri momka su došla niotkuda i uperila oružje u mene. Rekli su da žele moj auto. Morate biti mirni u takvim situacijama - rekao je Kueljar i dodao da je policija pronašla automobil.

Kongresman je naglasio da je zabrinut jer se napad dogodio na kilometar i po od Kapitola i to u kraju gde živi veliki broj državnih zvaničnika.

Demokratska kongresmenka Endži Krejg iz Minesote, podsetimo, nedavno je napadnuta u svojoj zgradi u Vašingtonu.

(Kurir.rs/Njujork post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track