ŽENI (80) OTKRIVENA IGLA OD 3 CM U MOZGU Lekari bili zapanjeni kada su shvatili kada je i kako dospela tu: Isplivala užasna istina
Foto: Profimedia

ŽENI (80) OTKRIVENA IGLA OD 3 CM U MOZGU Lekari bili zapanjeni kada su shvatili kada je i kako dospela tu: Isplivala užasna istina

Planeta -

Jedna starija žena na dalekom istoku Rusije provela je ceo život sa iglom dugom 3 centimetra u mozgu, otkriveno je tokom CT skeniranja.

Lekari veruju da je igla dospela u mozak žene (80) kada su njeni roditelji pokušali da je ubiju dok je bila beba, a onda je nisu uklonili iz straha da će joj pogoršati stanje.

Detalje o slučaju iznela je lokalna bolnica.

- Takvi slučajevi tokom godina gladi nisu bili neuobičajeni. Njeni roditelji su verovatno odlučili da svoje dete ubiju tokom Drugog svetskog rata, kada je nestašica hrane preovladavala širom Sovjetskog Saveza, a mnogi ljudi su živeli u siromaštvu. Ovaj metod sa iglom se često koristio da bi se sakrili dokazi o zločinu - navodi se u saopštenju.

- Igla joj je ušla u levi parijetalni režanj, ali nije dala željeni efekat, devojčica je preživela - dodaju u bolnici i navode da se pacijentkinja nikada nije žalila na glavobolje zbog povrede i da nije životno ugrožena.

Lekari nastavljaju da prate njeno zdravstveno stanje.

Kurir.rs/Gardijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track