"ŠANI UBIJENA SADISTIČKI": Predsednik Izraela otkrio POTRESNE DETALJE smrti mlade nemačke umetnice koju je oteo Hamas
Foto: Instagram printscreen

užasavajuće

"ŠANI UBIJENA SADISTIČKI": Predsednik Izraela otkrio POTRESNE DETALJE smrti mlade nemačke umetnice koju je oteo Hamas

Planeta -

Naoružani pripadnici Hamasa navodno su odrubili glavu Šani Luk (22) nakon što su je oteli sa muzičkog festivala.

Mlada tatu umetnica, podsetimo, oteta je 7. oktobra sa festivala Nova u blizini kibuca Remi. Više od tri nedelje porodica Luk molila je da devojka nemačko-izraelskog porekla bude spasena od terorista.

Izraelski predsednik Isak Hercog, podsetimo, otkrio je danas da su devojku ubile "sadističke životinje" i da su joj odrubile glavu. Potresni detalji otkriveni su samo nekoliko sati nakon što se pokazalo da su izraelski zvaničnici pronašli delove njene lobanje.

- Zaista mi je žao što moram da izvestim da smo primili vest da je potvrđeno da je Šani Nikol Luk ubijena. Njena lobanja je pronađena. To znači da su joj sadističke životinje odsekle glavu dok su napadale i ubijale Izraelce. To je velika tragedija i izražavam najdublje saučešće njenoj porodici - rekao je Hercog za nemački list Bild.

Porodica Luk bespomoćno je čekala vesti da je njihova voljena ćerka preživela napad Hamasa i da bi teroristi mogli da je oslobode. Majka i sestra su ranije danas, međutim, slomljenog srca objavile vest od kojih su se plašile.

- Juče smo nažalost dobili vest da moja ćerka više nije živa - rekla je majka Rikarda za nemačku RTL.

Šanina sestra Adi oglasila se na Instagramu i napisala da je umetnica mrtva.

Jedan rođak rekao je za Jerusalem Post da su Izraelske odbrambene snage saopštile porodici da je pronađena kost iz baze lobanje. IDF i dobrovoljci iz tima za hitne slučajeve Zaka ​​rekli su da se kost iz baze lobanje, bez koje osoba ne može da preživi, poklapa sa DNК Luk.

Naoružani napadači Hamasa, podsetimo, paradirali su nakon otmice sa Luk koja je nepomično ležala na kamionetu. Na užasavajućem snimku nije bilo jasno da li je živa, međutim, njena majka je kasnije izjavila da je dobila informaciju da je teško povređena i da se nalazi u bolnici u Gazi.

Veruje se da su militanti u napadu uhvatili i njenog dečka, meksičkog državljanina Oriona Ernandesa Radouksa.

Porodica je inače osudila nemačku vladu jer je ignorisala njihove molbe za pomoć nakon što im je rečeno da je još živa u Gazi.

Hamas je do sada oslobodio četiri taoca uz posredovanje Кatara i Egipta.

Dve starije Izraelke puštene su na slobodu prošlog ponedeljka dok su jedna žena i njena ćerka, američko-izraelske državljanke, puštene 20. oktobra.

(Kurir.rs/Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track