"UBILI SU JE ODMAH" Otac nemačke umetnice koju je oteo Hamas izneo ŠOK DETALJE o smrti ćerke
Foto: Instagram printscreen

"nije patila"

"UBILI SU JE ODMAH" Otac nemačke umetnice koju je oteo Hamas izneo ŠOK DETALJE o smrti ćerke

Planeta -

Skrhani otac devojke po imenu Šani Luk, rekao je danas da su njegovu ćerku, inače devojku koja je kidnapovana prilikom Hamasovog napada na muzički festival u Rejmu, teroristi Hamasa "ubili na licu mesta“ i da "nije patila“.

Naime, Nisim Luk je rekao da je njegova 22-godišnja ćerka plesala sa svojim prijateljima na muzičkom festivalu Nova u blizini Rejma 7. oktobra kada su naoružani napadači Hamasa počeli da pucaju na svakoga koga su videli. Luk je tvrdio da su Šani i njeni prijatelji pokušali da pobegnu od masakra u svom automobilu, ali deset minuta kasnije su ih dočekali naoružani teroristi Hamasa koji su pucali na vozilo, ubivši njegovu ćerku "u trenutku“. Rekao je da njegova ćerka "nije patila".

Međutim, izraelski predsednik Isak Hercog izjavio je danas da je mlada tatu umetnica, koja je bila na festivalu, obezglavljena i da su izraelski zvaničnici pronašli njenu lobanju.

Šani Luk
foto: Facebook/Shani Louk

Trenutno nije jasno šta se tačno dogodilo Šani pre nego što je umrla.

- Zaista mi je žao što moram da izvestim da smo primili vest da je potvrđeno da je Šani Nikol Luk ubijena. Njena lobanja je pronađena. To znači da su joj sadističke životinje odsekle glavu dok su napadale i ubijale Izraelce. To je velika tragedija i izražavam najdublje saučešće njenoj porodici - rekao je Hercog za nemački list Bild.

Više od tri nedelje, porodica Šani Luk je bespomoćno čekala vest da je njihova voljena ćerka preživela napad Hamasa i da bi teroristi mogli da je oslobode. Ali ranije danas, njena majka Rikarda i sestra slomljenog srca su objavile vest od koje su se plašile.

Naime, Rikarda, majka Šani Luk, rekla je nemačkom RTL-u da je u nedelju obaveštena o smrti ćerke.

"Nažalost, juče smo dobili vest da moja ćerka više nije živa", rekla je majka Rikarda za nemački RTL. Šanina sestra Adi napisala je na Instagramu "sa velikom tugom objavljujem smrt moje sestre".

Podsećamo, Šani Luk je snimljena kako nepomično leži na zadnjem delu kamioneta, nakon što je kidnapovana i odvedena u Gazu.

Sa samog snimka nije bilo moguće utvrditi da li je živa, ali je njena majka nekoliko dana kasnije izjavila da je živa i da se nalazi u bolnici u Gazi.

Kurir.rs/Daily Mail

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track