NETANJAHU: Neće biti primirja sa Hamasom dok ne oslobodi sve taoce
Foto: Prinstcreen Youtube

NETANJAHU: Neće biti primirja sa Hamasom dok ne oslobodi sve taoce

Planeta -

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu upozorio je Hezbolah da ne testira Izrael i upozorio da bi "skupo platio“ ako to uradi. Izraelski premijer je rekao: "Poručujem našim neprijateljima na severu da nas ne testiraju, skupo ćete platiti".

On je takođe rekao da neće biti primirja sa Hamasom sve dok militanti ne oslobode više od 240 izraelskih talaca i obećao da će nastaviti dalje akcije u Gazi.

Dok iz Izraela stižu pretnje Hezbolahu, sa nepoznate lokacije Hasan Abdel Karim Nasralah - vođa pomenute grupe putem sateleitskog snimka u prenosu uživo navodi da je izrael slab kao i da je ova operacija izazvala bezbednosni, vojni, politički i psihološki zemljotres u Izraelu.

"Čitav mesec Izrael nije uspeo da ostvari nijedno vojno dostignuće. Izraelska vojska izbegava veliku kopnenu operaciju u Gazi jer je slaba i nemoćna. Amerika je u potpunosti odgovorna za tekući rat u Gazi, a Izrael je samo izvršno oruđe. Amerika, Veliki Satana, je odgovorna za sve masakre i sadašnje i prethodne vekove.

Američke baze u Iraku i Siriji su pod napadima otpora i ovo je mudra i hrabra odluka. Ono što se dešava u Gazi ne liči na ostatak ratova.

Ovo je odlučujuća i istorijska bitka i to obavezuje sve na odgovornost. Prvi cilj bi trebalo da bude zaustavljanje agresije na Gazu", rekao je vođa Hezbolaha.

Kurir.rs/Times of Izrael

Bonus video:

04:35

IZRAEL POSEDUJE NUKLEARNO NAORUŽANJE, ISKORISTIĆE GA SAMO U OVOM MOMENTU! Jolović tvrdi: Poseduju 200 strateških bojevih glava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track