PESKOV: Koliko dvojnika ima Putin, tri ili četiri?
Foto: Printskrin / You Tube

PESKOV: Koliko dvojnika ima Putin, tri ili četiri?

Planeta -

Govoreći o raznim metodama Zapada od kojih je glavna laž, portparol Kremlja Dmitrij Peskov osvrnuo se na onu koja kaže da predsednik Rusije Vladimir Putin ima nekoliko dvojnika i demantovao je, ponovo.

"Koliko dvojnika ima Putin, tri ili četiri, pokušavaju da shvate stručnjaci. I koji od njih je jutros polagao cveće na spomenik Minjinu i Požarskom, treći ili četvrti", kaže Peskov uz osmeh na saveznom obrazovnom maratonu "Znanje".

Portparol Kremlja nije dao šansu pristalicama teorije o dvojnicima ruskog predsednika istakavši da je Putin samo jedan.

Dmitrij Peskov
Dmitrij Peskovfoto: AP/Alexander Zemlianichenko

Priču o dvojniku ruskog lidera plasirali su (pro)ukrajinski i zapadni mediji ali i tajne službe uz "analize" fotografija i snimaka ruskog lidera na kojima ima ili nema izražen podbradak, nestrpljivo tapka stopalom, drži rukohvat ili, ne daj Bože, strči niz stepenice aviona - za razliku od američkog kolege koji na stepenicama redovno pada na njima.

Peskov je i ranije demantovao priče o dvojnicima ruskog lidera. "To spada u kategoriju apsurdnih informativnih podvala o kojima sa zavidnom upornošću raspravlja čitav niz medija. Ovo ne izaziva ništa osim smeha", rekao je Peskov.

Kurir.rs/RT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track