U KONTEJNERU NAĐEN DEO ŽENSKOG TELA! Beskućnik zatekao strašan prizor kod restorana! Nestali joj i roditelji, otkriven sav UŽAS
Foto: Printscreen/ABC7

U KONTEJNERU NAĐEN DEO ŽENSKOG TELA! Beskućnik zatekao strašan prizor kod restorana! Nestali joj i roditelji, otkriven sav UŽAS

Planeta -

Policajci su uhapsili muža nakon što su pronašli gornji deo ženskog tela u plastičnoj kesi bačen u kontejner na parkingu u blizini porodičnog restorana i salona za nokte.

Semjuel Haskel, koji živi u Los Anđelesu u blizini mesta gde su otkriveni ljudski ostaci, uhapšen je juče oko 11 sati i nalazi se u pritvoru uz kauciju od 2 miliona dolara, prenosi abc7. Optužen je za ubistvo.

Los Anđeles, telo u kontejneru
foto: Printscreen/KTLA5

Haskelova supruga Mej i njeni roditelji su nestali i svo troje su živeli u kući sa osumnjičenim. Policija je u kući pronašla dokaze, uključujući krv. Veruju da torzo pripada ženi, ali kažu da je delimične ostatke teže identifikovati. Torzo za koji se veruje da pripada Mej pronađen je u crnoj plastičnoj kesi ubačenoj u kesu, koja je bačena u kontejner. Policija veruje da deo tela nije bio tamo duže od nekoliko dana. Detektiv je izjavio da je ubica raskomadao telo kako bi onemogućio identifikaciju.

1 / 6 Foto: Printscreen/ABC7

Deo tela je našao beskućnik kada je kopao po kontejnerima na parkingu u blizini restorana, frizerskog salona i dve banke. Nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera sa tog područja, policija je rekla da su se uputili ka kući muškarca.

Haskel je živeo sa suprugom, njenim roditeljima i troje dece, koja su juče smeštena centar za socijalni rad. Očevici su policiji rekli da su videli delove tela u kesi ispred kuće, koja je nestala kada su stigli policajci.

Kurir.rs/dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track