NEZAPAMĆEN HOROR KOD PARIZA: Muškarac svirepo ubio 2 ćerke, lekari se bore za život trećeg deteta, majka nestala bez traga
Foto: Profimedia

užas

NEZAPAMĆEN HOROR KOD PARIZA: Muškarac svirepo ubio 2 ćerke, lekari se bore za život trećeg deteta, majka nestala bez traga

Planeta -

Muškarac marokanskog porekla usmrtio je dve ćerke i teško ranio treću u svojoj kući u Alforvilu nadomak Pariza.

Otac se potom prijavio u policijsku stanicu u Dijepu na Atlantskoj obali koji se nalazi dvesta kilometara dalje od mesta zločina. Policija je odmah otišli na mesta zločina i obila vrata nakon čega su zanemeli od užasa.

Pronašli su dva tela dok se za život treće ćerke bore spasilačke ekipe. Žrtve su devojčice uzrasta 5, 8 i 11 godina. Telo jedne od devojčica nalazilo se na kauču dok su dva tela bila položena na prekrivač. Ubijene su nožem.

Prema prvim elementima istrage, ubica, Marokanac star 41 godinu, pre dve godine je bio osuđen zbog porodičnog nasilja i imao je zabranu da se približava ženi i deci. Zabrana mu je nedavno istekla pa mu je omogućeno da sa bivšom suprugom alternativno čuva decu.

Majku ubijenih devojčica, staru 36 godina, koja takođe živi u istom regionu, policija intezivno traži. Sumnja se da je i ona preživela nasilje.

(Kurir.rs/Novosti/Foto:Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track