HIT SCENA U NEMAČKOJ: Muškarac spustio gaće i počeo da se samozadovoljava nasred pruge?! MORALO DA STANE 13 VOZOVA (FOTO)
Foto: Shutterstock, Ilustracija

hit

HIT SCENA U NEMAČKOJ: Muškarac spustio gaće i počeo da se samozadovoljava nasred pruge?! MORALO DA STANE 13 VOZOVA (FOTO)

Planeta -

Muškarac poreklom iz Avganistana zaustavio je železnički saobraćaj kad je nadomak nemačkog grada Kasela legao na prugu i počeo da se samozadovoljava!

Incident se dogodio u utorak uveče.

- Mašinovođa regionalnog voza morao je naglo da zakoči u zoni železničke stanice Кasel-Jungfernkopf - rekao je portparol policije.

Muškarac, koji prema navodima nemačkih medija ima 30 godina, ležao je nasred pruge sa spuštenim pantalonama i igrao se sam sa sobom. Voz se zaustavio ispred njega, međutim, nastavio je da masturbira ne obazirući se na prisutne.

Putnici su snimili nesvakidašnju scenu iz voza.

Zbog incidenta 13 vozova kasnilo je oko četvrt sata.

Federalni policajci su na kraju priveli muškarca. Protiv Avganistanca je pokrenut krivični postupak zbog sumnje da je opasno ometao železnički saobraćaj.

Jedan seksualni manijak iz Njujorka, podsetimo, počeo je da mastrubira u prepunom vagonu usred najveće jutarnje i zatim je ejakulirao ženi po pantalonama, saopštila je policija.

(Kurir.rs/Bild/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

02:41

Voz na baterijski pogon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja