SAM PROTIV 5: Neverovatan snimak iz Avdijivke, specijalci pokušali da povrate položaj, ali naleteli na NEUSTRAŠIVOG PROTIVNIKA
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

SAM PROTIV 5: Neverovatan snimak iz Avdijivke, specijalci pokušali da povrate položaj, ali naleteli na NEUSTRAŠIVOG PROTIVNIKA

Planeta -

Izviđački dron zabeležio je neverovatnu scenu na frontu u Ukrajini!

Jedan ruski vojnik se sam obračunao sa petoricom protivnika gađajući ih ručnim bombama. Bitka se navodno odigrala kod Avdijivke gde su borci 9. brigade zauzeli neprijateljsko uporište.

Dan kasnije, petorica elitnih ukrajinskih vojnika pokušala su da ponovo zauzmu izgubljeni položaj, međutim, naleteli su na ruskog vojnika koji je odbio napad.

Vojnik je zasuo neprijateljsko uporište bombama sa različitih strana ne ostavljajući protivnicima nikakve šanse.

Neverovatan snimak borbe prsa u prsa ruskog i ukrajinskog vojnika zabeležen je i ranije na jednom od frontova u Ukrajini. Na snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se vojnik koji iz takozvane lisičje rupe puca na protivnika.

Vojnik, međutim, nije primetio da mu se iza leđa prikradaju dvojica neprijatelja. Umesto da upuca neprijatelja, vojnik ga je nakon nekoliko sekundi razmišljanja udario kundakom u glavu, a zatim uskočio u rupu da se obračunaju prsa u prsa.

Sve informacije o sukobu u Ukrajini na portalu Kurir.rs prenete su iz izvora koji su se do sada pokazali prilično relevantnim i koje u skladu sa okolnostima i dužnom novinarskom pažnjom dodatno proveravamo. Ipak, kako je u toku i pravi medijski i propagandni rat, redakcija Kurira moli čitaoce da nam skrenu pažnju na eventualne dezinformacije i lažne vesti kako bismo pravovremeno reagovali i ispravili eventualne greške.

Informacije slati na mejl redakcija@kurir-info.rs

Bonus video:

15:10

RAT U UKRAJINI I IZRAELU NIJE DALEKO OD NAS! Bogdanović za vraćanje obaveznog vojnog roka: Bilo bi dobro u društvenom smislu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track