RUSKI PUKOVNIK LIKVIDIRAN U GROZNOM: Neviđena drama u Čečeniji, otvorena vatra na terenac, metak ga pogodio u glavu (FOTO/VIDEO)
Foto: Yelena Afonina / TASS / Profimedia, Not supplied / WillWest News / Profimedia

šok

RUSKI PUKOVNIK LIKVIDIRAN U GROZNOM: Neviđena drama u Čečeniji, otvorena vatra na terenac, metak ga pogodio u glavu (FOTO/VIDEO)

Planeta -

Pukovnik ruske policije Albert Atmurzaev (39) podlegao je povredama koje je prema nezvaničnim informacijama zadobio u pucnjavi u čečenskoj prestonici Groznom.

Telegram kanal Baza, pozivajući se na svoje izvore iz istrage, navodi da su pripadnici nacionalne garde pucali u nedelju uveče u džip u kome se nalazio Atmurzaev. Vozilo se navodno nije zaustavilo nakon dva hica upozorenja nakon čega je otvorena vatra.

Albert Atmurzaev
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

- Pripadnici OMON-Ahmat hteli su da zaustave "micubiši pajero" u oblasti Ahmat-Arena u Groznom. Vozač se nije zaustavio, a nakon dva hica upozorenja otvorili su vatru na automobil. Terencem je upravljao načelnik odeljenja za rad sa osobljem privremene operativne grupe organa i jedinica ministarstva unutrašnjih poslova potpukovnik Albert Atmurzaev - navodi Telegram kanal Baza.

Atmurzaev je prema nezvaničnim informacijama ranjen u glavu nakon čega je hospitalizovan u Centralnoj okružnoj bolnici Grozni, međutim, nije mu bilo spasa.

Za sada nije bilo zvanične reakcije ne informacije o pogibiji pukovnika.

Nekoliko pripadnika čečenskog bataljona Vostok-Ahmat, podsetimo, nedavno je napalo ruske vojnike na kontrolnoj tački u Melitopolju.

Ruski vojni dopisnik Juri Kotenok objavio je šokantan snimak incidenta na svom kanalu na Telegramu i naglasio da je ruske vojnike napao komandant bataljona Vaha Kambulatov.

(Kurir.rs/URA/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track