OTAC JU JE SILOVAO VIŠE OD DVE DECENIJE, A DANAS ŽIVI NEDALEKO OD PODRUMA IZ PAKLA: Evo gde je danas ćerka monstruma JOZEFA FRICLA
Foto: Youtube/Printscreen

UŽASNA SUDBINA

OTAC JU JE SILOVAO VIŠE OD DVE DECENIJE, A DANAS ŽIVI NEDALEKO OD PODRUMA IZ PAKLA: Evo gde je danas ćerka monstruma JOZEFA FRICLA

Planeta -

Ćerka monstruma Jozefa Fricla živi na samo pola sata od paklenog podruma u ​​kojem ju je otac držao zatočenu i silovao je na hiljade puta.

Silovatelj Jozef Fricl, koji sada ima 88 godina, držao je Elizabet u podrumu ispod svoje kuće 24 godine i nasilno joj napravio sedmoro dece, a njegov teror nad sopstvenom ćerkom okončan je 2008. godine, a godinu dana kasnije on je osuđen na doživotni zatvor.

Posle suđenja Elizabet i deca su dobili novi identitet, a ona se udala za telohranitelja koji ju je štitio nakon što su zločini izašli na videlo. Pretpostavlja se da su još uvek zajedno.

Ona sada živi u dvospratnoj kući na nekih 30 minuta vožnje od Amštetena u malom zaseoku. Kuća je, prema navodima stranih medija, obezbeđena sigurnosnim kamerama.

Elizabet Fricl
foto: Youtube/Printscreen

Tačno preko puta kuće je dom njene ćerke Kerstin, a obe kuće gledaju na ravnicu u blizini reke Dunav.

Navodi se da je porodica smeštena u selo nakon što se Fritzlov najstariji sin Harald preselio tamo i rekao svojoj sestri koliko je izolovano.

Lokalni stanovnici ne govore o porodici, ali se zna da je Elizabet ranije ovog meseca prisustvovala časovima plesa i povremeno jela u seoskom restoranu.

Jedan stanovnik je rekao: "Elizabet i neka starija deca još uvek žive ovde i s vremena na vreme ih viđamo u restoranima i na seoskim događajima. Svi znaju pozadinu, ali niko ne priča o prošlosti, oni imaju novi život i ljudi to poštuju."

Komšije su potvrdile da Elizabet i Kerstin i dalje žive u selu, ali poštuju njihovu privatnost.

Lokalni gradonačelnik i sveštenik iz lokalne crkve potvrdili su da su stanovnici svesni porodice, ali da njihovo prisustvo drže u tajnosti za širi svet.

Poznato je da se Elizabet udala za svog telohranitelja Tomasa Vagnera, koji je bio 23 godine mlađi od nje, a pretpostavlja se da su njih dvoje i dalje zajedno.

Prema navodima austrijskih medija, par se zbližio nakon što je proveo mesece zajedno nakon njenog puštanja iz paklene tamnice i venčao se kada je ona imala 52 godine.

Anonimni izvor je za medije istakao: "Oni su par, svi su od početka videli koliko se ona oseća sigurno pored njega."

Izvor je dodao se da je ta veza Elizabet dala 'obnovljenu snagu' na njenom putu ka normalnom životu.

Govoreći preko svog advokata Eve Plac na suđenju njenom ocu, Elizabet je rekla da nikada nije želela da on bude pušten.

Plac je prenela Elizabetine reči: "Ona želi da optuženi bude zatvoren do smrti."

Jozef Fricl, Elizabet Fricl, monstrum
foto: APA/People PIcture/Capital Pictu APA/People PIcture / Capital pictures / Profimedia

Prošlog meseca je sud u Kremsu naložio Friclovo premeštanje u običan zatvor nakon što je na zatvorenoj sednici rečeno da nije sposoban da ponovi krivična dela nakon što je osuđen za silovanje, incest, porobljavanje, prinudu i ubistvo zanemarivanjem svog novorođenog sina.

Međutim, tužioci, koji nisu prisustvovali predmetu, sada su uložili prigovor i žalbu će sada razmatrati viši sud u Beču.

Friclov advokat Astrid Vagner rekla: "Tužilac može da pokuša, ali neće pobediti, njihov slučaj nema šanse."

Suđenje Jozefu Friclu je usledilo nakon otkrića da je silovao i tukao sopstvenu ćerku godinama u podrumu prepunom pacova, a na kraju joj je napravio sedmoro dece. Neka deca su živela sa njom u podrumum a neka na spratu sa Friclom i njegovom suprugom Rozmari.

(Kurir.rs/Daily mail/Preneo: A.N.)

Bonus video:

00:30

POLICAJAC 20 GODINA SILOVAO ŽENE, A OVAKO IM JE PRETIO! Oglasio se inspektor koji je rešio slučaj: Njima odajemo počast!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja