SPASIOCI NAŠLI IZBEZUMLJENU DEVOJKU (17) U KUĆI Pored nje su bila dva tela, a tek kada je progovorila, OTKRIVEN JE HOROR
Foto: Printscreen/Facebook

SPASIOCI NAŠLI IZBEZUMLJENU DEVOJKU (17) U KUĆI Pored nje su bila dva tela, a tek kada je progovorila, OTKRIVEN JE HOROR

Planeta -

Đovani Bareca (54) ubio je svoju ženu i dvoje dece od 5 i 16 godina u Palermu. Jezivi masakr uspela je da preživi samo njihova ćerka (17).

Nakon zločina, muškarac je pozvao policiju i uhapšen je, a inspektori pokušavaju da rekonstruišu šta se dogodilo.

Prema prvim izveštajima, Bareka je usred noći ustao i napao svoju ženu Antonelu Salamone i decu, Kevina (16) i Emanuela (5 godina). Jedina preživela, sedamnaestogodišnja ćerka, koja se probudila i otkrila tela svoje braće.

Ujutro su je u šoku pronašli spasioci. Prema svedočenju devojčice, otac se navodno probudio tokom noći mrmljajući da je primetio demonsko prisustvo u kući, a zatim nasrnuo na porodicu. Bareka je navodno zadavio svoju decu lancem, dok je svoju ženu spalio, a zatim rasturio njene delove tela u obližnjoj zemlji.

Da li je ubica bio u sekti - trenutno je jedna od hipoteza koju ispituju istražitelji.

Ubijena žena je imala, kako se ispostavilo, ekonomske probleme. Nju su pratili socijalni radnici iz opštine koji, međutim, uveravaju da u porodici nikada nisu osetili nikakve neprijatnosti, osim finansijske. Antonela Salamone, opisana kao "slatka i ljubazna" žena, obavljala je poslove čišćenja u kancelarijama gradske kuće.

- Ne možemo da shvatimo kako je sve ovo moguće. Znali smo za svađe kakvih ima u svim porodicama, ali nismo mogli da pomislimo da može da se desi to što se desilo - kažu ženina tetka i baka, koje su došle iz njenog rodnog mesta.

- Bio je veoma religiozan. Mnogo je radio . Pokušao je da joj u svemu ugodi. Još ne možemo da razumemo. A sada da pokušamo da utešimo moju unuku - kažu oni misleći na jedinu ćerku koja je preživela masakr.

Kurir.rs/ANSA

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track