ŽENA ZADAVILA BRATA KONOPCEM U POLJU: Jeziv snimak, kamera zabeležila kako ga napada, stezala mu vrat 20 minuta (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/YouTube

strava i užas

ŽENA ZADAVILA BRATA KONOPCEM U POLJU: Jeziv snimak, kamera zabeležila kako ga napada, stezala mu vrat 20 minuta (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Nadzorna kamera zabeležila je užasavajući momenat kad je žena zadavila rođenog brata konopcem u polju!

Jeziva scena zabeležena je na zapadu Rumunije pored puta koji povezuje opštine Santandrej i Veliki Varadin. Na snimku se vide brat i sestra koji šetaju biciklističkom stazom. Muškarca se otežano kreće jer je prema navodima loklanih medija bio pod dejstvom alkohola. Vidi se i da nosi flašu koju u jednom trenutku stavlja na asfalt i pali cigaretu.

Žena je u jednom momentu izvadila konopac iz džepa i stegla brata oko vrata nakon čega ga je odvukla na njivu jer su putem prolazili automobili i vozači su mogli da vide šta se dešava.

Nije jasno šta se dalje dešavalo jer su bili predaleko od nadzorne kamere. Vide se samo dve senke kako stoje i kako jedno od njih nekoliko sekundi kasnije pada na zemlju.

Uznemirujući snimak možete pogledati OVDE

Telo muškarca (42) pronađeno je u četvrtak ujutro. Istražitelji su brzo rekonstruisali događaj pomoću snimaka sa nadzornih kamera. Policija je saznala da je bio u društvu sestre i da ga je napala u 21.47 sati pomoću konopca koji je imala u džepu.

- Luminika Luka je nastavila da davi brata 20 minuta i tek u 22.07 sati napustila je mesto zločina nakon što se uverila da više nema puls - objasnio je u petak portparol tužilaštva Kristijan Ardelan.

Luka je priznala krivično delo i određen joj je pritvor od 30 dana zbog ubistva člana porodice. Preti joj kazna do 25 godina zatvora.

Tužilac skreću pažnju na težinu dela koje je počinila žena.

- Morala je da zateže konopac oko vrata žrtve 20 minuta i nije popustila stisak iako su je bolele ruke - navodi se u saopštenju.

Tokom pretresa stana u Santandreju gde su živeli sa još dve sestre istražitelji su prema navodima loklanih medija pronašli konopac kojim je ubijen muškarac. Luminika je radila kao negovateljica u centru za stare i jedina je izdržavala porodicu.

Rumuniju je nedavno, podsetimo šokirala i vest da je policija, nakon što je poštar pronašao tela dve žene u kući u Vasluju na istoku zemlje, zatekla kosti nepoznatog muškarca umotane u ćebe.

(Kurir.rs/Ebihoreanul/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track