NAGRAĐIVANOG PROFESORA POLICIJA UHVATILA U JEZIVOM TRENUTKU U PARKU! Zbog onog što je radio molio da ga ubiju! KAKVA BESTIJALNOST
Foto: Printscreen/nypost

NAGRAĐIVANOG PROFESORA POLICIJA UHVATILA U JEZIVOM TRENUTKU U PARKU! Zbog onog što je radio molio da ga ubiju! KAKVA BESTIJALNOST

Planeta -

Nagrađivani profesor Pen Stejta Temis Macoukas (64), uhapšen u jezivom slučaju bestijalnosti, suočava se s novim optužbama nakon što su se pojavili video snimci na kojima se navodno bavi razvratnim radnjama u parku, uključujući guranje grane drveta i lizalice u svoju zadnjicu, piše New York Post.

Macoukas već je bio suočen s optužbama za javnu razvratnost, nepristojno izlaganje, seksualni odnos sa životinjom i okrutnost prema životinjama nakon što je policija rekla da je na videu viđen u seksualnim odnosima s kućnim ljubimcem, psom ovčarem.

Profesor hemijskog inženjerstva molio je policajce da ga ubiju - dok je govorio da su mu seksualni činovi pomogli da se "izduva", kaže se u početnoj kaznenoj prijavi u junu.

Macoukas je sada pogođen dodatnom grupom sličnih optužbi za druga dela u 55 video zapisa pronađenih na njegovim elektronskim uređajima koji su zaplenjeni, izvestio je Fox 43. Uključivali su video zapise profesora koji je na snimcima sasvim go osim skijaške maske na licu, kaže se u izjavi pod zakletvom koju je dobio Onvard Stejt.

Snimljen je kako masturbira na stolu za piknik, u jezeru u parku i u vozilima Odeljenja za očuvanje i prirodne resurse Pensilvanije.

Themis Matsoukas, profesor
foto: Printscreen/nypost

Macoukas se takođe na snimcima može videti kako se go penje na stablo i ubacuje granu drveta, lizalicu i upravljačku ručku traktora u svoj anus, rekli su zvaničnici. Optuženi perverznjak takođe je navodno vršio nuždu na javnim površinama državne šume Rotrok i u prostoru za održavanje, a osim toga razmazivao telesne tečnosti po staklenom stolu u kampu za iznajmljivanje, objavio je Onvard Stejt.

Grubi snimci navodno su snimljeni u državnom parku Alan Siger, četiri kampa za iznajmljivanje i dva privatna imanja okružena državnom šumom, kaže se u izjavi za list. Macoukas je optužen za po dve kaznene tačke za provalu i kriminalno ometanje poseda, šest prekršajnih tačaka za nepristojno izlaganje, dve prekršajne tačke za otvoreno razvratno ponašanje, dve prekršajne tačke za neuredno ponašanje i šest kratkih tačaka za opsceno ponašanje.

Okružni sudija okruga Hantingdon Daglas Gamo pustio ga je u ponedeljak uz neosiguranu kauciju od 50.000 dolara. Pripremno ročište zakazano je za 21. februar. Advokat odbrane rekao je da bi bilo "neprimereno da ovo komentariše van suda".

Okružni tužilac rekao je u ponedeljak da se ne očekuju podizanja dodatnih optužnica budući da nisu pronađeni drugi video zapisi.

Profesor, koji je stekao doktorat iz nauke bio je u Pen Stejtu od 1991. razrešen je dužnosti profesora nakon hapšenja prošle godine. Njegov status ostaje nepromenjen, rekao je predstavnik fakulteta. Osramoćeni akademik napisao je više knjiga, objavio desetine članaka u časopisima i osvojio najmanje tri nagrade za podučavanje.

Themis Matsoukas, profesor
foto: Printscreen/nypost

U maju 2023. Macoukas je navodno uhvaćen go od struka prema dole - osim čarapa i cipela - u perverznim seksualnim radnjama sa svojim psom, kojeg je namamio da mu liže anus u državnoj šumi. Navodno je tabletom pokušao da snimi kako izvodi bludne radnje, a identifikovan je preko ruksaka koji je nosio, stoji u kaznenoj prijavi.

Kad su mu istražitelji rekli da misle da zna zašto mu pretražuju dom, navodno je odgovorio: "Gotov sam, mrtav sam" - i molio rendžere da ga ubiju.

“Gotov sam, mrtav sam, ne razumete, radim to da se izduvam”, kazao im je u očaju.

„Šta moram da učinim da te nateram da me upucaš? Moram umreti" rekao je tada, piše New York Post.

Kurir.rs/Jutarnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track