MORSKA ZVER OSTALA BEZ GLAVE: Užasavajuća scena, htela da upadne u kavez sa roniocima, ali se zaglavila među rešetkama (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

uznemirujuće

MORSKA ZVER OSTALA BEZ GLAVE: Užasavajuća scena, htela da upadne u kavez sa roniocima, ali se zaglavila među rešetkama (VIDEO)

Planeta -

Velika bela ajkula nastradala je kad je pokušala da uleti u kavez sa roniocima kod obale Meksika!

Užasavajući momenat zabeležila je kamera. Na snimcima se vidi kako velika bela ajkula pliva ka kavezu nakon čega joj se glava zaglavila između metalnih šipki. Velika količina krvi obojila je vodu u crveno dok je ajkula očajnički pokušavala da se oslobodi. Međutim, samo nekoliko sekundi kasnije, vidi se kako telo ajkule polako tone na dno okeana.

Nesvakidašnja scena zabeležena je pre nekoliko godina kod ostrva Gvadalupe u severozapadnoj meksičkoj državi Donja Kalifornija, međutim, snimak je ponovo postao viralan na društvenoj mreži X gde je za 24 sata pregledan skoro 14 miliona puta.

Mnogi korisnici su ostali užasnuti.

- Ovo je užasno! Nadam se da će popraviti kavez da se ajkule više tako ne zaglave - navodi jedan korisnik.

- Žao mi je zbog ajkule. Očigledno se borila da se oslobodi - nadovezao se drugi korisnik.

- Ne bih voleo da je ajkula pojela čoveka, međutim, ljudi su direktan uzrok smrti koja se mogla sprečiti - glasi jedna poruka.

Kamera je nedavno zabeležila i trenutak kad je ajkula napala grupu ronilaca na Maldivima! Ogromni predator uleteo je među turiste koji su došli da rone udarajući jednog po jednog snažnom glavom i repom.

(Kurir.rs/Sun/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track