RUSKE SNAGE POSTAJU NEZAUSTAVLJIVE! Bivši američki obaveštajac: Ukrajina u stanju razorenosti i kolapsa
Skot Riter, Foto: Printscreen Youtube

RUSKE SNAGE POSTAJU NEZAUSTAVLJIVE! Bivši američki obaveštajac: Ukrajina u stanju razorenosti i kolapsa

Planeta -

Ukrajinske snage su u stanju kolapsa i ne mogu da zaustave Rusiju, čak ni koristeći zapadnu tehniku, izjavio je bivši američki obaveštajac Skot Riter, komentarišući uništavanje tenkova „abrams“ koje je tokom Specijalne vojne operacije Rusije u Ukrajini Amerika predala Kijevu.

Prema njegovim rečima, ukrajinske snage se trenutno nalaze u stanju razorenosti, propadanja, kolapsa i zato se neće videti da je bilo kakvo oružje upotrebljeno u okviru svojih mogućnosti.

„Sve oružje koje Ukrajinci upravo sada koriste, primenjuje se u stanju sličnom panici, u okolnostima koje su daleko od idealnih. Ne možemo da uradimo ništa kako bismo zaustavili rusku vojnu ofanzivu“, rekao je Riter.

Ruske Oružane snage u zoni SVO uništile su desetine nemačkih tenkova „leopard“, a takođe je uništeno nekoliko britanskih „čelendžera“ i francuskih tenkova AMH-10RS.

Ranije je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da su ruske jedinice na avdejevskom pravcu uništile još jedan američki tenk „abrams“. Prema podacima resora, ovo je već treći „abrams“, uništen u zoni SVO.

Kurir.rs/Soutnjik/Preneo: P. P.

Bonus video:

05:22

RUSI NAGOMILALI OGROMNE TRUPE, OVO SU DVA NOVA UDARNA CILJA! Jović detaljno objasnio goreću situaciju na frontu u Ukrajini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track