ŠTA SE DOGODILO SA CISTERNOM?! Kamiondžija nije mogao da veruje šta vidi na parkingu: Upravo sam NAPUNIO PANTALONE (VIDEO)
Foto: Printskrin / You Tube

užas

ŠTA SE DOGODILO SA CISTERNOM?! Kamiondžija nije mogao da veruje šta vidi na parkingu: Upravo sam NAPUNIO PANTALONE (VIDEO)

Planeta -

Nadzorna kamera zabeležila je užasavajući momenat kad je kamion cisterna iznenada implodirao na parkingu u američkom rgadu Prestonu!

Na snimku se vidi kako se cisterna pretvara u zgužvani metal u trenutku kad vozač pokušava da uđe u kabinu. Vozač je odmah pobegao, međutim, ništa drugo se nije dogodilo. Drugi muškarac koji se zadesio na parkingu nije smeo ni da priđe.

- Кatastrofalni neuspeh... Moj vakuum kamion je eksplodirao i ja sam napunio pantalone - rekao je vozač lokalnim medijima.

Implozija inače nastaje zbog iznenadne razlike u unutrašnjem i spoljašnjem pritisku. Veliki broj mehaničkih kvarova može da dovede do implozije, ali najverovatnije prilikom pražnjenja rezervoara vazduh nije upumpan unutra nakon čega se vakuum pokazao jačim od otpora čelika.

Metal nije mogao da izdrži atmosferski pritisak i skupio se prema unutra.

Putncii na podmornici Titan, podsetimo, takođe su nastradali tokom vožnje ka ostacima Titanika usled implozije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track