UŽASAN ZLOČIN KOJI JE POTRESAO BALKAN: Mirelu ubio, mrtvu danima držao vezanu, pa je raskomadao i bacio kraj puta!
Foto: Drustvene Mreže

UŽASAN ZLOČIN KOJI JE POTRESAO BALKAN: Mirelu ubio, mrtvu danima držao vezanu, pa je raskomadao i bacio kraj puta!

Planeta -

U kući osumnjičenog navodno su pronađene mrlje od krvi, ali i žica kojom je, kako se sumnja, Mirela bila vezana

Rumunska policija je u kući Turčina, koji se sumnjiči za svirepo ubistvo Mirele čije raskomadano telo je pronađeno na njivi kraj auto-puta u Dambovici, navodno pronašla tragove krvi i žicu kojom je Mirela bila vezana.

Osumnjičeni ima 64 godine i državljanstvo Nemačke, a u Rumuniju je došao devedesetih godina i kupio imanje kod Bukurešta. Kako pišu mediji, osumnjičeni živi u tvrđavi, iza visokih betonskih zidina, a na placu i dalje postoji hangar, koji je policija juče pretraživala satima.

Navodno su na placu pored gomile đubreta pronašli i druge dokaze koji ukazuju na to da je Turčin verovatno odgovoran za svirepo ubistvo Mirele.

Veruje se da je početkom marta Mirelu vezao i ubio u svojoj kući, telo je potom čuvao danima, da bi ga na kraju iskasapio, spakovao u kese i bacio kraj autoputa.

"Inspektori su pronašli više tragova krvi na imanju, žicu kojom je, kako se sumnja, žrtva bila vezana, ali i delove kesa koje su slične onima u kojima su pronađeni delovi tela. Uzeti su DNK uzorci i čekaju se rezultati", naveli su izvori za Observator.

Rumunija, Bukurešt, Mirela
foto: Drustvene Mreže

Komšije osumnjičenog kažu da je povučen, ali veoma nasilan čovek, koji samo čeka da napravi neki skandal. Navode i da su ga više puta viđali u Mirelinom društvu.

Ističu da su Mirelu videli krajem februara, početkom marta kod njegove kuće, jednom u kolima, drugi put u dvorištu.

Osumnjičeni je angažovao advokata, koji je rekao da će njegov klijent sarađivati u istrazi.

Inače, osumnijčeni je do pre nekoliko godina bio oženjen Rumunkom, koja je navodno preminula pod misterioznim okolnostima. Više od 20 godna imao je poslove u građevinarstvu, a bavio se i stolarskim poslovima.

Podsetimo, Mirela je nestala 6. marta, a njena sestra je narednog dana prijavila nestanak. Telo je pronađeno 5. aprila kraj autoputa.

Kurir.rs//Telegraf/Preneo: P. P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track