ŠOKANTNO: Le Pen je gej!

Otkriće

ŠOKANTNO: Le Pen je gej!

Planeta -
Francuski ultradesničar imao homoseksualno iskustvo s kolegom socijalistom Andreom Labarerom sedamdesetih godina, tvrdi se u novoj knjizi „Le Pen, francuska priča“

PARIZ - Ko bi rek’o.Francuski ultradesničar Žan-Mari le Pen (84) imao je seks sa kolegom, pokojnim političarom Andreom Labarerom, otkriva nova knjiga „Le Pen, francuska priča“. Navodi pisaca Pjera Peana i Filipa Koena u njihovom ostvarenju šokirali su milione pristalica stranke Nacionalni front, čiji je Le Pen osnivač, a njegova ćerka Marin aktuelni predsednik.Prema navodima iz knjige, socijalista Labarer, koji je umro 2006, tvrdio je da je s Le Penom „prvi put spoznao zadovoljstvo između dva muškarca“ tokom sedamdesetih godina prošlog veka. Deceniju posle toga, Le Pen je napisao ljubavno pismo svom specijalnom prijatelju, u kojem između ostalog piše: „U ime sećanja na slasne trenutke koje smo proveli zajedno.“Le Pen, međutim, nikad nije priznao da je imao homoseksualnu vezu. On je tvrdio da je Labarer samo maštao o njemu.Pored gej iskustva, u knjizi se objašnjava i da Le Pen nije Musolini, kako ga nazivaju zbog tvrdnji da je mučio zatvorenike tokom alžirskog rata za osamostaljenje od Francuske. Dvojica autora tvrde da je to samo mit. Umesto toga, on je u knjizi oslikan kao čovek kojeg nikad nije zanimala moć, već samo novac.- Njegova želja za novcem navela ga je na to da ga naročito zainteresuju stariji, najčešće starije gospođe - navodi se u knjizi.Tako se osamdesetih zbližio sa Solanž Leonet, tada 75-godišnjom hemičarkom iz Sansa, koja mu je dala 12.000 franaka u kešu na partijskom sastanku u Burgundiji 1984. Od tada Le Pen je često odlazio u Sans, gde bi primao braon koverte, pa čak i zlatne poluge od hemičarke, i tako sve dok nije umrla.

Posvađao ćerku i unukuPisci šokantne knjige navode i to da je Žan-Mari Le Pen, i nakon što se povukao s mesta šefa stranke Nacionalni front, nastavio svoju politiku „zavadi pa vladaj“ tako što je svoju ćerku Marin okrenuo protiv unuke Marion.- Kad je video da se Marin otrgla njegovoj kontroli, on je odlučio da Marion usmeri na pravi put - navodi se u knjizi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track