Najnovije vesti

BREGA SVIRA PUTINU: Na elitnom dočeku Marko i Mira

Novogodišnja žurka u Moskvi

BREGA SVIRA PUTINU: Na elitnom dočeku Marko i Mira

Planeta
Osim predsedničkog para, popularni Brega zabavljaće rusku elitu i navodno, za ovaj angažman dobiće 120.000 evra. U istom društvu na istom mestu trebalo bi da se nađu Mira Marković i Marko Milošević, koji kao što je poznato žive u Barvihi

MOSKVA - Nije mala stvar pevati jednom predsedniku, pogotovu ako je u pitanju prvi čovek Rusije Vladimir Putin i doček 2013. godine. Za ovu čast, ali i odgovornost, kompozitor Goran Bregović će, navodno, dobiti 120.000 evra.

Goran Bregović nastupiće u Moskvi 31. decembra i to na proslavi koja će biti održana u elitnom moskovskom naselju Barviha, a kojoj će prisustvovati predsednik Ruske federacije Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila.

Osim predsedničkog para, popularni Brega zabavljaće rusku elitu i navodno, za ovaj angažman dobiće 120.000 evra. U istom društvu na istom mestu trebalo bi da se nađu Mira Marković i Marko Milošević, koji kao što je poznato žive u Barvihi.

Koncert i proslava biće održana u sali tržnog centra Lakčeri vilidž, i neće biti potpuno zatvorenog tipa. Naime proslavi je mogao da prisustvuje "svako" ko je bio u stanju da jednu kartu za VIP ložu plati 4000 evra.

Kako prenose mediji, osim Bregovića pred prvim čovekom Rusije u elitnoj Barvihi nastupiće bend Djuka Elingtona koji je posle očeve smrti preuzeo sin Merser Elington, a pominju se i džezeri Dizija Gilepsija, tako da će se na bini naći više 50 muzičara....

Vladimir i Ljudmila Putin
Vladimir i Ljudmila Putin

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...