IZMISLIO KANIBALIZAM: Lagao da je pojeo Mirelu da bi dobio samicu i izbegao linč zatvorenika!

Monstrum priznao policiji

IZMISLIO KANIBALIZAM: Lagao da je pojeo Mirelu da bi dobio samicu i izbegao linč zatvorenika!

Austrija -
Drugi zatvorenici ubice žena ne tretiraju lepo, objasnio je Aleksandar policijskim inspektorima, pošto im je prethodno ispričao više verzija zločina

ZALFADEN - Dvadesetogodišnji Aleksandar I, poreklom Rus, uhapšen je 20. oktobra zbog jezivog ubistva svoje bivše devojke Mirele Batanović (20), a u austrijskoj javnosti su se pojavili novi detalji ovog monstruoznog zločina.

Nakon što je policiji priznao da je ubio, a zatim i pojeo delove tela svoje bivše devojke, Aleksandar je povukao ovo priznanje, a policiji objasnio da je igrao na kartu kanibalizma kako bi dobio pojedinačnu ćeliju u istražnom zatvoru i izbegao linč zatvorenika koji su posebno okrutni prema monstruoznim ubicama.

"Drugi zatvorenici ubice žena ne tretiraju lepo, izmislio sam kanibalizam da bih bio u samici“, objasnio je Aleksandar policijskim službenicima.

Psihijatrijsko veštačenje i obdukcija tela mlade Bosanke trebalo bi konačno da utvrde istinu.

Austrijski dnevni list Esterajh prenosi informacije izvora bliskih istrazi, da je mladić Mirelu najpre pod izgovorom namamio u stan svoje majke, a zatim je nožem napao čim je ušla. Devojku je iz hodnika preneo u kupatilo i tamo na njenom telu urezao okultno-nacističke simbole.

Nakon hapšenja policajcima je ispričao više verzija događaja. Najpre je tvrdio da je devojku ubio iz ljubomore, zatim je, u sledećem ispitivanju priznao da je pojeo delove njenog tela, da bi na kraju povukao ovo priznanje i službenicima objasnio da je sve izmislio.

Kada, za nekoliko meseci, dođe do sudskog procesa, mladić neće dobiti doživotnu kaznu zatvora. Budući da je Aleksandar zločin počinio sa 20 godina, on u Austriji važi za "mladog odraslog čoveka“ (junger Erwachsener), pa, uprkos gnusnosti počinjenog ubistva, ne bi mogao da dobije doživotnu robiju, već samo maksimalnu propisanu kaznu od 20 godina zatvora.

Ukoliko, ipak, sudski veštak proceni da je mladić u trenutku ubistva bio neuračunljiv, on će u instituciji za psihički obolele kriminalce biti sve dok se ne izleči, što je suštinski jednako doživotnoj robiji, jer su slučajevi izlečenja ovih kriminalaca u praksi gotovo nepostojeći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja