Najnovije vesti

Sin zapalio oca i mirno gledao kako gori!

Žestoka svađa završila tragično

Sin zapalio oca i mirno gledao kako gori!

Austrija
Poseta roditelja sinu imala je užasan epilog jer je posle rasprave sin polio oca alkoholom i zapalio u prisustvu majke, koja je i sama počela da gori spašavajući supruga

REGENSBURG - Sinu studentu (31) poreklom iz Austrije roditelji su došli u posetu. Tokom večeri međutim došlo je do žestoke svađe. Momak je u jednom momentu dohvatio flašu pića, polio oca (65) i zapalio!

Njegova majka (64) odmah je pritrčala suprugu u pomoć, pokušavajući da peškirima ugasi vatru. Da drama bude veća, trudeći se da pomogne mužu, plamen je zahvatio i nju.  Nemilosrdni sin je sve vreme mirno stajao skrštenih ruku pored njih i posmatrao šta se desava.

Komšije su pozvale policiju kad su čuli burnu svađu. Međutim, situacija je eskalirala dok su službenici stigli na lice mesta. Službe hitne pomoći, vatrogasci i policija su uspeli da ugase požar.

Otac je sa teškim povredama, opasnim po život prebačen u bolnicu dok je majka doživela lakše opekotine i trovanje dimom. Sin je priveden i protiv njega je podignuta optužba zbog pokušaja ubistva.

S. V.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...