RAZMAŽENI TATIN SIN: Nije hteo u školu, pa prijavio oca da hoće da ga ubije!
Foto: Printscreen Youtube

Specijalci blokirali centar Beča

RAZMAŽENI TATIN SIN: Nije hteo u školu, pa prijavio oca da hoće da ga ubije!

Austrija -
Sin lokalnog bečkog političara uleteo u policijsku stanicu tvrdeći da mu je otac pretio oružjem i da je jedva uspeo da pobegne iz stana

BEČ - Jedan razmaženi i lenji tatin sin juče je digao na noge bečke specijalce.

Maskirani i do zuba naoružani pripadnici interventnih policijskih jedinica juče su blokirali deo Inenštata (Innestadt, 1. bečka opština), jer su dobili prijavu sina da je njegov otac, inače lokalni odbornik Socijaldemokratske partije Austrije (SPÖ) pretio da će ga ubiti. Sin je upozorio policajce da je njegov otac pasionirani lovac i da je kuća puna lovačkog oružja.

Juče ujutro, oko devet sati, jedan mladić je utrčao u policijsku stanicu na bečkom trgu Am Hof i rekao policijskim službenicima da mu je otac pretio oružjem i da je nekako uspeo da pobegne iz kuće. Policijske trupe odmah su krenula u akciju, verujući da se čovek zabarikadirao u stanu i u strahu da bi mogao da zapuca, oni su blokirali taj deo grada.

Akcija je trajala više od sat vremena, a posle pretresa zgrade i stana oca su pronašli u jednom od unutrašnjih dvorišta zgrade u kojoj stanuje. Čovek je bio nenaoružan i iznenađen tolikim brojem specijalaca koji su došli da ga hapse. Na saslušanju je ustanovljeno da je sve to bio čist nesporazum koji je izmakao kontroli.

Otac je priznao da je imao svađu sa sinom jer nije hteo da ide u školu, ali da mu nije ni u jednom trenutku pretio, a pogotovo ne oružjem. Ispostavilo se da je sin, iz čistog iz hira i osvete prijavio oca policiji, jer je zahtevao da ide na nastavu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track