OKONČANA POTRAGA: Oteta Rozalija (3) posle 6 meseci ponovo sa ocem!
Foto: Interpol

Kraj porodične drame

OKONČANA POTRAGA: Oteta Rozalija (3) posle 6 meseci ponovo sa ocem!

Austrija -
Majka je priznala da se u početku mesec dana krila u Beču, a potom još četiri meseca u Poljskoj. Pred kraj je bila u Štajerskoj

BEČ - Trogodišnja devojčica Rozali koju je početkom novembra prošle godine otela majka i odvela u inostranstvo vraćena je svom ocu, koji ima starateljstvo nad njom.

Podsetimo, trogodišnju Rozal majka je otela 2. novembra prošle godine, ali se nakon skoro sedam meseci skrivanja ova 45-godišnjakinja u četvrtak sama predala vlastima.

Povod za otmicu je bila drama oko razvoda. Odac male Razali je dobio starateljstvo nad detetom, a majci je bilo dozvoljeno da posećuje ćerkicu. Početkom novembra prošle godine, devojčica, međutim, nije vraćena ocu. Otac je obavestio policiju i ona je od tada tragala za majkom.

Majka je priznala da se u početku mesec dana krila u Beču, a potom još četiri meseca u Poljskoj. Pred kraj je bila u Štajerskoj. Nije više mogla da izdrži pritisak i ona se u četvrtak uveče oko 22 sata predala zvaničnicama Državnog ureda za krivične istrage. Mala Rozali je dobro i ponovo sa svojim ocem. Majka je posle saslušanja puštena kući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track