DRAMA NAŠE ZEMLJAKINJE U AUSTRIJI: Zaprosio je i obećao život iz snova, a preživela je pakao!
Foto: Profimedia

Medicinska sestra završila kao prostitutka

DRAMA NAŠE ZEMLJAKINJE U AUSTRIJI: Zaprosio je i obećao život iz snova, a preživela je pakao!

Austrija -
Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja u aprilu 2010. godine, nakon čega je čovek iz Donje Austrije počeo da joj izjavljuje ljubav

BEČ - Pred Bečkiim regionalnim krivičnim sudom počelo je suđenje 52-godišnjaku iz Donje Austrije koga je supruga, inače, Srpkinja, optužila da ju je najpre lažnim obećanjima namamio u Austriju, a potom primoravao na prostituciju.

Advokat optuženog tvrdi, međutim, da je njegov klijent svojoj ženi omogućio "život kao u snu''.

Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja u aprilu 2010. godine, nakon čega je čovek iz Donje Austrije počeo da joj izjavljuje ljubav. Rekao je da je o takvoj ženi sanjao celog života i da će joj obezbediti život iz snova. U početku je kontakt sa Srpkinjom koja je živela u domovini održavao samo preko mejlova, posle čega je ona došla u Austriju.

Trebalo je da ostane nekoliko nedelja, ali je muškarac insistirao da ostane i zaprosio je.

Jedno vreme su živeli prilično komforno, ali je ponestalo para. Par je došao na ideju da žena, inače medicinska sestra, počne da nudi masaže. Suprug koji je ranije vodio studio za erotske masaže, na sudu je rekao da je on mislio da ona samo "normalno" masira klijente i da nema pojma da je ona sa bilo kim od njih imala "nešto više".

Prema njegovoj verziji, žena je u renoviranoj dečijoj sobi u kući u Donjoj Austriji nudila masažu i samo u roku od desetak dana zarađivala bi i do 1.800 evra. Tim novcem vratila je dugove u Srbiji i pomagala svoju decu koja tamo žive.

Srpkinja je na sudu ispričala potpuno suprotnu verziju. Ona kaže da ju je suprug od 2010. do 2012. godine prisiljavao na prostituciju i ucenjivao boravišnom vizom.

"To je bila noćna mora za mene, imala sam osećaj da je moje telo olupina", rekla je sudiji.

"Ona hoće da me uništi'', odgovorio je optuženi na to.

Svoje je pred sudom rekla i svekrva, odnosno majka optuženog:

"Neće joj poći za rukom da bilo koga zastraši'', rekla je na svedočenju, dodavši da joj je snaja nedavno pretila za jednim ručkom. Starica je još izjavila da je snaja naumila da je "teroriše dok ne umre''.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track