MORALI DA JE IZBACE IZ AVIONA: Putnica izujedala stjuardese!
Foto: Profimedia

Poludele zbog toaleta

MORALI DA JE IZBACE IZ AVIONA: Putnica izujedala stjuardese!

Austrija -
Posada aviona uspela da obuzda pobesnelu ženu tak kada su joj stavili lisice na ruke

BEČ - Neobičan incident dogodio se na letu avio-kompanije Niki iz Beča za Abu Dabi 21. oktobra, kada je posada bila prilorana na prinudno sletanje.

Putnica rodom iz Slovačke Edita K. letela je iz Beča za Abu Dabi da poseti ćerku, ona je tokom leta htela u toalet i uputila se u onaj za putnike poslovne klase iako je imala kartu za ekonomsku klasu. Stjuardese su je upozorile da treba da ide u toalet u repu aviona. Ovo je Slovakinju toliko uvredilo i razbesnelo, a tokom podele obroka potpuno podivljala.

"Počela je da urla i šutira i ujeda stjuardese. Međutim bila je agresivna i prema putunicima" izjavio je portparol avio kompanije.

Posada je uspela da obuzda ženu tak kada su joj stavili lisice na ruke. Pilot je čak odlučio da prinudno sleti na aerodromu kraj turskog grada Erduruma i tamo iskrca agresivnu putnicu iz aviona. Naravno, ovaj slučaj je zainteresovao turske medije. Edit, međutim tvrdi da se uputila u toalet u poslovnoj klasi jer joj je bio blizu. Međutim, drugi putnici su je ocinkarili posadi, koja joj je potom vezala lisicama.

Edita je izjavila i "da joj je potpuno jasno zašto su tako postupali prema njoj, jer je bila jedina Slovakinja u avionu, svi drugi su bili Austrijanci.List "aerotelegraph", koji je objavio ovaj slučaj, kaže da Editina verzija nije uverljiva. Prinudna sletanja su izuzetno skupa za avio-kompanije i praktikuju samo u izuzetnim slučajevima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track