(VIDEO) KANIBAL DROGA STIGLA DO BEČA: Ko je proba pretvara se u zver!
Foto: Printscreen Nj.com

ŠIRI SE OPASAN NARKOTIK

(VIDEO) KANIBAL DROGA STIGLA DO BEČA: Ko je proba pretvara se u zver!

Austrija -

Vozna karta Padova-Beč, pronađena je u džepu uhapšenog dilera što je dodatno alarmiralo austrijsku policiju

BEČ - Opasna droga pod nazivom "deveti oblak" (engleski: Cloud Nine) stigla je i do Beča, saopštavaju austrijski mediji. Smatraju je novim LSD, i može da izazove smrt posle samo nekoliko konzumiranja

Ova opasna droga, dobija se spajanjem različitih supstanci koje već postoje u mirišljavoj soli, pa je zato jedan od naziva ovog narkotika i mirišljava so. Kako je obično u obliku zrnastog praha koji se ušmrkava, postaje zver, i čak napa, napada ljude, grize ih i komada. Psiha konzumenata se brzo menja i izaziva jake halucinacije, nasilno i veoma agresivno ponašanje.

Ljudima koji konzumiraju ovu sintetičku drogu, temperatura naglo skače, zbog čega cepaju odeću sa sebe i postaju agresivni. Prema rečima stručnjaka osobe pod dejstvom ove droge razvijaju neverovatnu snagu. Na španskoj Malorci je bilo slučajeva da su narkomani pod uticajem "devetog oblaka" napadali i grizli nedužne turiste.

Pod uticajem "devetog oblaka", jedan narkoman je na Floridi doslovno raskomadao jednog beskućnika na ulici. Ne bez razloga ovu drogu zato zovu i "kanibal drogom". Na bazi podataka koje su italijanski organi vlasti dobili od jednog informanta, na železničkoj stanici u Padovi je ovih dana uhapšen jedan diler droge.

Zajedno sa svojim "poslovnim partnerom", koji je uhapšen pre mesec dana, trgovao je naveliko "devetim oblakom". Posao su kako se saznaje koordinisali iz Beča. Vozna karta Padova-Beč, pronađena je u džepu uhapšenog dilera što je dodatno alarmiralo austrijsku policiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja