ZLOČIN U AUSTRIJI: U jezeru pored kofera sa raskomadanom ženom našli još jedan leš!
Foto: Printscreen Oe24.at

HOROR NA TRAUZENSKOM JEZERU

ZLOČIN U AUSTRIJI: U jezeru pored kofera sa raskomadanom ženom našli još jedan leš!

Austrija -
SALCBURG - Posle otkrića dva kofera sa delovima tela ženske osobe u Trauzenskom jezeru otkriven je i leš muškarca.
1 / 3 Foto: Printscreen Oe24.at

Naime dok su ronioci pretraživali jezero u potrazi za glavom žrtve otkrili su na dnu jezera leš muškarca kome je oko ručnog zgloba bila vezana putna torba napunjena kamenjem. Ovo je dodatno zakomplikovalo ceo slučaj. Policija intenzivno pokušava da identifijule ko je raskomadana žena, asada i identitet mrtvog muškarca.

Za sada se zna da je žena svetlije puti i da je bila stara između 60 i 70 godina, visoka 165 santimetara i teška oko 80 kilograma. Ona jue najverovatnije je isprebijana i ugušena. Pored delova tela umotanih u kese pronađene su i krvave pantalone za trčanje i peškiri natopljeni krvlju, kojima je ubica najverovatnije brisao krv žrtve.

Mesto gde su pronađeni leševi Foto printscreen oe24.at
Mesto gde su pronađeni leševi Foto printscreen oe24.at

Prema prvim rezultatima obdukcije žena je ubijena izmešu Božića i Nove godine. Istražuju se sve prijave nestalih osoba, ali policija ne isključuje mogućnost da je ubistvo počinjeno izvan ove oblasti i da su koferi sa delovima tela dovezeni i bačeni u jezero.

Policija ispituje na osnovu rezova na telu kojom testerom je žena isečena. Trenutno je za policiju misterija u kakvoj je vezi pronađeni mušarac u jezeru sa žrtvom. Bilo je pretpostavki i da se radi o ubici koji je izvršio samoubistvo posle zločina, ali policija to nije potvrdila.

Da podsetimo kofere koji su plutali po jezeru u blizini Gmundena, 80 kilometara od Salcburga primetio je u nedelju jedan prolaznik a kada je ih je izvukao i otvorio ostao je u šoku kada je ugledao ljudske ruke i noge u njima.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track