(UZNEMIRUJUĆE) ISLAMISTI BACILI DEČAKA SA ZGRADE: Kriv je jer ga je komandant ID mesecima silovao!

Užas

(UZNEMIRUJUĆE) ISLAMISTI BACILI DEČAKA SA ZGRADE: Kriv je jer ga je komandant ID mesecima silovao!

Planeta -

Militanti Islamske države izvršili su još jedno brutalno smaknuće, ovaj put bacanjem s krova u pokrajini Deir Ez-Zoru u Siriji! Optužili su tinejdžera (15) za homoseksualizam i bacili ga u ambis. Jedan od komandanata islamista, Abu Zaid al-Jazravi, koji je silovao i zlostavljao dečaka, pošteđen je!Komandant se, naime, zaljubio se u 15-godišnjeg dečaka i mesecima ga besomučno silovao. Kada su glavešine džihadista saznale za iživljavanje, donele su neljudsku odluku: dečaka su bacili sa krova zgrade "jer je homosekualac", a komandanta su poslali na front, piše britanski Dejli mejl.

Iako su vođe ID htele da likvidiraju i Al Jazravija, ipak su odlučili da je korisniji na životu, tačnije na bojnom polju u Iraku gde su ga i poslali. Navodno je zbog ovog nedela i bičevan. Inače, sud ISIS-a, temeljen na šerijatskom zakonu, nalaže da se svaka osoba optužena za homoseksualizam baci s krova visoke zgrade...Bacanju dečaka s krova svedočilo je mnoštvo okupljenih civila, a veruje se da postoje snici, javlja ARA News. Dečak je navodno uhvaćen u al Jazravijevoj kući.

Al-Jazravi je jedan od vođa terorističke organizacije, poznat po pojavljivanju u videu u kojem su prikazani dečaci, vojnici ISIS koji likvidiraju zarobljenike u uvrnutoj igri skrivača.Naime, na videu se vide deca dobi od oko osam godina kako trčkaraju napuštenim dvorcem. Naoružani su pištoljima. Kada pronađu “skrivenog” zatvorenika ustrele ga u glavu. Kada obavi zadatak, dete se vraća instruktoru i predaje pištolj i baklavu sledećem dečaku. Skriveni zatvorenici svaki su put na drugoj lokaciji i ne mogu da pobegnu. Jednoj su žrtvi na kraju videa odsekli glavu.Militanti su zatvorenike opisali kao “sinove Jevreja” i optužili ih za špijuniranje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja