DODIK NE IDE, UMIČEVIĆ JOŠ NE ZNA: 7 dana pre Trampove inauguracije još mu nije stigla viza!
Foto: Printscreen N1

Neizvesno

DODIK NE IDE, UMIČEVIĆ JOŠ NE ZNA: 7 dana pre Trampove inauguracije još mu nije stigla viza!

Bosna i Hercegovina -

Marinko Umičević, Banjalučanin koji je u jeku izborne kampanje za američkog predsednika u znak podrške poslao cipele Melaniji Tramp, dobio je pozivnicu za bal i pokone od prve dame - ali još je neizvesno da li će dobiti i vizu.

Umičeviću su prvo stigli košulja i kravata sa potpisom Donalda Trampa, a zatim i poziv na svečani bal pred inauguraciju novog predsednika SAD.

Ovo je Melanija Tramp poslala Umićeviću (Foto: Printscreen N1)
Ovo je Melanija Tramp poslala Umićeviću (Foto: Printscreen N1)

"Sad sam dobio poziv da sam VIP gost. Međutim, oni su me pozvali 9. januara, a ja sam rekao - biće tu problem oko vize. Rekli su mi predajte zahtev, mi ćemo poslati drugi telegram u Ambasadu, ali dobiti američku vizu isto je kao i sedmicu na lotu. Pitanje ovo, pitanje ono. Fotografije specijalne...Tako da su mi zakazali termin za razgovor u Ambasadi u Sarajevu 17. a ja 17. naveče treba da budem u Vašingtonu. Tog dana je bal", objašnjava Marinko Umičević, direktor Fabrike obuće Bema.

Prethodno je iz kabineta Predsednika Republike Srpske saopšteno da se Milorad Dodik zahvalio na pozivu da prisustvuje svečanosti povodom inauguracije Donalda Trumpa, ali da mora da otkaže svoj dolazak jer nekoliko dana pred put nije dobio vizu za ulazak u SAD.

(N1)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track