(FOTO) GODINE MU NE MOGU NIŠTA: Deda Ostoja (80) dobio trećeg sina i ne planira da stane!
Foto: Printscreen Facebook

dece nikada dosta

(FOTO) GODINE MU NE MOGU NIŠTA: Deda Ostoja (80) dobio trećeg sina i ne planira da stane!

Bosna i Hercegovina -

SRBAC - Ostoja Varčar (80), poljoprivrednik iz Razboja kod Srpca 1. maja dobio je trećeg sina Stefana.

Ostojina supruga Sanja, mlađa je 38 godina od svog supruga, i imaju još dva sina, Milana (21) i Savu (17). Sanjakaže da planira kćerku iduće godine, na šta se Ostoja smeška i odobrava njen prijedlog.

Stefan je rođen u Opštoj bolnici Bosanska Gradiška, težak je 3,5 kilograma, a dugačak 53 centimetra. Ime je dobio po Svetom Stefanu, krsnoj slavi porodice Varčar. Beba dobro napreduje i uneo je radost u kuću. Sanji najviše pomaže Ostojina sestra Desa (84), koja je posle penzionisanja u Novom Sadu došla u rodni kraj da živi sa njima.

"Za ljubav i porodičnu sreću godine nisu nikakva prepreka. Sanja i ja smo se zavoleli u Sarajevu, nakon što smo napustili Zenicu. To je bila ljubav na prvi pogled, mada sam ja imao jedan brak i tri kćerke", pričao Ostoja, koji je zakoračio u devetu deceniju života.

On kaže da je Sanju upoznao radeći u krompirištu u okolini Sarajeva, a do tada je bio građevinac u Zenici.

"Stefan me podmladio i mene i naš brak prosvetlio. Samo želim da bude zdrav, a sreća će svakako doći", priča Ostoja, hvaleći se svojom vitalnošću.

Sanja kaže da je on dobar i vredan, posvećen njoj i deci.

"Sretna sam, naš brak je uspešan. Stefan je kruna toga. Iskreno, nisam verovala da sam trudna, otišla sam kod lekara, smatrajući da je nastupio klimaks, a onda sam saznala, mesec-dva pre porođaja da sam trudna", priča Sanja.

Strahovala je za ishod jer joj je prije nekoliko godina odstranjen bubreg, ali je sve, ipak, proteklo u najboljem redu. Prinova u porodici Varčar je hit u Lijevče polju. Svi ovu porodicu smatraju vrednom i uzornom i nadaju se da će mali Stefan imati sretno detinjstvo i kažu da im pomoć nije na odmet jer žive u teškim uslovima, ali se ne žale.

Kurir.rs/Srpskainfo.com

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track