(VIDEO) OVO JE HIT: Bakir Izetbegović završio u igrici kao pljačkaš koji skuplja novac po BiH
Foto: Youtube/Printscreen

IZBEGAVA PREPREKE

(VIDEO) OVO JE HIT: Bakir Izetbegović završio u igrici kao pljačkaš koji skuplja novac po BiH

Bosna i Hercegovina -

Nepoznati autori osmislili su video igricu u kojoj se u glavnoj ulozi nalazi bošnjački član BiH Bakir Izetbegović, koji obučen kao pljačkaš skuplja novac širom BiH, izbegavajući pritom policijske zasede i druge prepreke.

Igrica skuplja novac po bosanskohercegovačkim gradovima", a započinje uvodnim Izetbegovićevim obraćanjem članovima Stranke demokratske akcije (SDA) BiH, čiji je lider.

Igrač, upravljajući likom Izetbegovića skuplja novac na putu izbegavajući zasede policijskih vozila i prepreke kao što su demonstracije ili rupe na putu.

Za svaki naredni nivo povećava se iznos novca koji se može osvojiti, a na poslednjem je na raspolaganju poseban bonus s vrećom zlata.

U opisu igrice autor navodi da se ona preporučuje osobama koje se "nalaze među 100.000 ljudi koji su zaposleni i imaju viška vremena".

"Ako Bake nije pomogao tebi, to ne znači da ti ne treba da pomogneš Baketu. Olakšaj mu put kroz igricu, a Bake će tebi, možda, olakšati put preko granice", navode autori igrice.

Inače, Izetbegović, aktuelni predsedavajući Predsedništva BiH neće imati pravo da se kandiduje za članstvom u kolektivnom šefu države na predstojećim izborima koji će u BiH u oktobru biti održani na svim nivoima.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track