Najnovije vesti

SANJA JE ZARILA GAZDI NOŽ U SRCE POSLE SVAĐE I OSTAVILA GA DA UMRE: Konobarica osuđena na 13 godina zatvora za ubistvo! (FOTO)
Foto: Printscreen: Facebook/Sanja Žuta Đonlić

jezivo

SANJA JE ZARILA GAZDI NOŽ U SRCE POSLE SVAĐE I OSTAVILA GA DA UMRE: Konobarica osuđena na 13 godina zatvora za ubistvo! (FOTO)

Bosna i Hercegovina

Veće Kantonalnog suda u Novom Travniku danas je izreklo nepravosnažnu presudu kojom je Sanja Đonlić zvana Žuta osuđena na 13 godina zatvora za ubistvo Huse Tahirovića.

Prema navodima iz presude, Sanja Đonlić je 13. januara ove godine u ugostiteljskom objektu "Astor" u Travniku, gde je radila kao konobarica, u svađi i međusobnom guranju s gazdom Husom Tahirovićem, sa šanka dohvatila nož i zarila mu ga u levu stranu grudnog koša.

Posle toga je napustila objekt, ostavivši ranjenog Tahirovića da iskrvari. Kako su mediji ranije preneli, ona je navodno bila u ljubavnoj vezi sa žrtvom.

Sanji Đonlić produžen je pritvor do upućivanja na izdržavanje izrečene kazne zatvora, o čemu će sud sačiniti posebnu odluku.

Sud je, takođe, doneo odluku kojom se Sanja Đonlić obavezuje da oštećenima Adisu Tahiroviću i Adisi Tahirović na ime duševne boli kao nematerijalne štete zbog smrti roditelja isplati iznos od po 20.000 KM, što je oko 1.200.000 dinara.

Tu istu sumu novca moraće da isplati i Emi Tahirović, takođe na ime duševne boli, zbog smrti supružnika, piše Avaz.

Kurir.rs/Avaz.ba

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...