DRAGI PRIJATELJU, OPET SI DOKAZAO DA NAROD SRBIJE U TEBI VIDI OSLONAC Milorad Dodik ovim rečima čestitao pobedu Aleksandru Vučiću!
Foto: Youtube prtscr / RTRS

jasno

DRAGI PRIJATELJU, OPET SI DOKAZAO DA NAROD SRBIJE U TEBI VIDI OSLONAC Milorad Dodik ovim rečima čestitao pobedu Aleksandru Vučiću!

Bosna i Hercegovina -

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću pobedu na izborim ističući da je, kako je naveo, još jednom potvrdjena neprikosnovena volja naroda da ih Vučić vodi putem mira, stabilnosti, prosperiteta i ekonomskog razvoja.

"Dragi prijatelju, još jednom si dokazao da narod u Srbiji u tebi vidi oslonac i garant njenog daljeg jačanja, a mi u Republici Srpskoj svojim glasom dali smo podršku stabilnosti regiona, razvoju, napretku i slobodi celog srpskog naroda", naglasio je Dodik u čestitki.

On je izrazio nadu da će Vučić da nastavi putem koji je započeo i da će u predstojećim godinama "ostati garant mira i stabilnosti celog srpskog naroda u ovim izazovnim vremenima".

"Mi u Republici Srpskoj sa velikim zadovoljstvom smo pratili jučerašnji tok izbora i verovali u tvoju i pobedu SNS-a, jer je ona garant jake i moćne Srbije, kakva je i nama potrebna", naveo je Dodik.

Dodao je da se "svaki uspeh RS gleda i kao uspeh Republike Srpske", navodeći da se "samo zajedničkim radom i saradnjom možemo nadati novim pobedama i novim projektima".

Dodik je ocenio da je Srbija, s Vučićem na čelu, regionalni lider i kao takva veliki oslonac svim Srbima, ma gde da žive.

"Ekonomski pokazatelji, realizovani projekti, reforme, infrastruktura, saradnja sa RS, koja nikada nije bila u toj meri konkretizovana kao sada, te podrška i pomoć na koju smo mogli uvek da računamo, dokaz su da možemo verovati u još bolju budućnost, jaču, moderniju i prosperitetniju Srbiju na čelu sa tobom i tvojom partijom", naveo je Dodik u čestitki.

Aleksandar Vučić je kao predsednički kandidat na jučerašnjim izborima osvojio oko 60 odsto glasova, dok je lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" dobila ubjedljivo najveći broj mandata u Narodnoj skupštini Srbije i Skupštini Beograda.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track