ŽELJKA CVIJANOVIĆ ČESTITALA POBEDU ALEKSANDRU VUČIĆU: Verujem da će Srbija nastaviti putem razvoja!
Foto: Youtube prtscr / RTRS

predsednica republike srpske

ŽELJKA CVIJANOVIĆ ČESTITALA POBEDU ALEKSANDRU VUČIĆU: Verujem da će Srbija nastaviti putem razvoja!

Bosna i Hercegovina -

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i SNS-u pobedu na izborima u Srbiji, uz uverenje da će Srbija, kao najvažniji faktor mira i stabilnosti u regionu, nastaviti putem razvoja i postići nove izuzetne i značajne uspehe.

"U ime gradjana Republike Srpske i u svoje ime, upućujem Vam iskrene čestitke na ponovnom izboru za predsednika Srbije, te ostvarenim rezultatima Srpske napredne stranke na parlamentarnim i lokalnim izborima", navela je Cvijanović.

Ona je u čestitki istakla da Vučićeva "istorijska i impresivna pobeda predstavlja rezultat uspešne i mudre politike koju vodi, kao i ogromnog truda koji ulaže s ciljem jačanja Srbije na putu razvoja i prosperiteta njenog regionalnog i medjunarodnog položaja", saopšteno je iz kabineta predsednika RS.

"Rukovodstvo Srpske i njeni gradjani, u ekonomski snažnoj i politički stabilnoj Srbiji, sa Vama na čelu, vidi najjači oslonac i očekujemo da će naše čvrste institucionalne veze, bliski odnosi i bratska saradnja Srpske i Srbije, u budućnosti biti još sveobuhvatniji", navela je Cvijanović.

Aleksandar Vučić je kao predsednički kandidat na jučerašnjim izborima osvojio oko 60 odsto glasova, dok je lista "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" dobila najveći broj mandata u Skupštini Srbije i Skupštini Beograda.

Kurir.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track