PUSTIO POLICAJCE U KUĆU PA IH NAPAO SEKIROM I NOŽEM: Interventa došla po muškarca od ranije poznatog po nasilnim ispadima
Foto: Printscreen/YouTube

zaseda

PUSTIO POLICAJCE U KUĆU PA IH NAPAO SEKIROM I NOŽEM: Interventa došla po muškarca od ranije poznatog po nasilnim ispadima

Bosna i Hercegovina -

Muškarac iz Ramovca kod Bosanske Gradiške spremio je zasedu interventnoj jedinici Sudske policije Republike Srpske koja je došla po njega kako bi ga odvela na zakazano ročište.

Kako piše Srpska info, muškarac je već od ranije poznat po nasilnim ispadima.

Akcija je počela oko šest sati ujutru kada su sudski policajci došli do kuće muškarca kako bi ga sprečili u begu. Ulazna vrata kuće bila su odškrinuta, ispričao je izvor iz sudske policije za Srpska info.

- Jedan od sudskih policajaca je zvao muškarca i rekao mu zašto su došli. Kada je čuo policajca, muškarac je krenuo sa psovanjem dok je u rukama držao sekiru i nož. U trenutku kada su policajci ušli u kuću, nasilnik se nalazio u drugom kraju zamračene prostorije. Potom je počeo nekontrolirano da maše sekirom i nasrnuo na sudske policajce. Posle toga su policajci ušli u prostoriju. Zamahnuo je sekirom prema sudskom policajcu koji je uspeo da se zaštiti od napada sekirom. Muškarac je dalje nasrtao na sudske policajce dok ga konačno nisu oborili na tlo i uhapsili, ispričao je izvor.

Na gotovo sličan način je muškarac prošle godine u avgustu pokušao da otera sudske policajce iz svog dvorišta. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja muškarac je odveden na lečenje u Kliniku na psihijatriju u Banjaluci.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track