"JOŠ SAM U ŠOKU" Oglasio se narodni poslanik čiji sin je osumnjičen da je HICIMA IZ PIŠTOLJA ubio policijskog inspektora (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

novi detalji

"JOŠ SAM U ŠOKU" Oglasio se narodni poslanik čiji sin je osumnjičen da je HICIMA IZ PIŠTOLJA ubio policijskog inspektora (VIDEO)

Bosna i Hercegovina -

Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića, člana Socijalističke partije i narodnog poslanika, uhapšen je zbog sumnje da je hicima iz pištolja ubio policijskog inspektora Nenada Markovića.

Pema nezvaničnim informacija Nikola i Nenad nisu bili u sukobu.

Otac mladića koji je ubio inspektora kaže da je u šoku i da ne zna šta se desilo.

- Desilo se, ne znam detalje, još sam u šoku. Molim Vas za razumevanje - poručio je otac mladića koji je ubio inspektora.

Nenad Marković
Nenad Markovićfoto: Printscreen/Youtube/RTRS, Printscreen/Facebook

Policijski inspektor Nenad Marković, podsetimo, ubijen je u noći između nedelje i ponedeljka u Bijeljini, a za sada su uhapšene četiri osobe koje se dovode u vezu sa ubistvom. Među njima je i osumnjičeni Nikola Kokanović koji je i ranije osuđivan za više krivičnih dela.

Načelnik Odeljenja za hirurške grane bijeljinske bolnice Milan Todorović rekao je da je policijski inspektor Nenad Marković (38) u ponoć dovezen u bolnicu bez znakova života.

Todorović kaže da je inspektor dovezen sa dve rane.

- Radi se o dve rane, jednoj prostrelnoj i jednoj ustrelnoj u predelu grudnog koša. On je u bolnicu dovezen bez znakova života - rekao je Todorović i dodao da je Marković preminuo nakon prijema i trijaže.

(Kurir.rs/Srpska info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track