MILICA POZVALA KOMŠIJU U POMOĆ Kada je čovek ušao u stan, zaledio se: Jedan poziv počeo da odmotava KLUPKO UŽASA
Foto: Printscreen/Društvene mreže

MILICA POZVALA KOMŠIJU U POMOĆ Kada je čovek ušao u stan, zaledio se: Jedan poziv počeo da odmotava KLUPKO UŽASA

Bosna i Hercegovina -

Milica D. (31) koja je osumnjičena za ubistvo partnera Zvonimira Stefanovića (53), juče je pozvala komšiju i rekla mu da dođe jer je njenom partneru pozlilo.

Kako saznajemo žrtva i osumnjičena žena posljednjih nekoliko meseci živeli su zajedno u u banjalučkom naselju Borik gde se juče desio zločin, a prethodno je ona tu neko vreme živela sama.

Izvor je rekao je da je u ovom slučaju u svojstvu svedoka ispitan muškarac iz susedne zgrade jer ga je pozvala osumnjičena Milica D. zbog čega je juče i došao u stan gde je pronađeno Stefanovićevo telo.

"Prema dosadašnjim saznanjima, Milica je pozvala poznanika koji živi u tom bloku i pitala ga može li doći jer je njenom partneru pozlilo, a on je navodno došao da vidi šta mu se desilo", rekao je izvor.

Stefanović je, kako se sumnja već tada bio mrtav, ali oko njega nije bilo krvi i postoji mogućnost se da je to čišćeno kako bi se prikrio zločin.

Takođe, izvor navodi da je navodno muškarac prodrmao Stefanovića da pokuša da ga probudi, ali je uočio ranu po i pozvao hitnu.

Vračar, uviđaj, policija, pucnjava, policijska traka
foto: Nemanja Nikolić

Nažalost lekari mu nisu mogli pomoći i konstatovana je smrt. Budući da su u stanu zatečeni muškarac i žena, policija ih je odmah oboje privela radi istrage.

Međutim, svedok je nakon ispitivanja pušten, dok je žena zadržana.

Inače, u stanu u Beogradskoj ulici policija je juče zatekla telo sa ubodnom ranom u predelu grudnog koša.

Stefanović je od ranije poznat kako pišu mediji, imao burnu prošlost i operativno je dovođen u vezu sa zloupotrebom narkotika.

Milica D. sprovedena je u Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci. Ona će u naredna 24 časa biti saslušana u svojstvu osumnjičene nakon čega će tužilac donijeti odluku o eventualnom predlogu za pritvor.

Milica, koja je bila Stefanovićeva partnerka, sumnjiči se da mu je u nedelju 4. februara nanela smrtonosne povrede. Žrtva je na grudima imala jednu ubodnu ranu, od noža, koji je tokom uviđaja pronađen i biće poslat na veštačenje. Obdukcijom je utvrđeno da mu je oštrica zabijena u srce.

Oštrica je probila pluća i završila u srcu i žrtva je umrla usled iskrvarenja”, kaže izvor blizak istrazi.

Tačne okolnosti i motiv zločina nisu poznati. Veruje se da je između Stefanovića i osumnjičene došlo do svađe tokom koje je ona potegla nož.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičena je oprala krv i očistila mesto zločina.

Kurir.rs/Nezavisne novine/ATV

Bonus video:

02:32

Ubistvo Ivana Trifunovića na Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track