ISPOVEST ENVERA IZ BiH KOME SU TRUDNA SUPRUGA I TROJE DECE SLETELI KOLIMA U AMBIS: Došao sam, ali nije ih bilo, hitna ih odvukla
Foto: Avaz.ba

poruka ćerki

ISPOVEST ENVERA IZ BiH KOME SU TRUDNA SUPRUGA I TROJE DECE SLETELI KOLIMA U AMBIS: Došao sam, ali nije ih bilo, hitna ih odvukla

Bosna i Hercegovina -

Enver iz Bosne i Hercegovine profilu opisao je saobraćajnu nesreću koju je doživela njegova porodica na magistralnom putu prema Bihaću.

Snimak, koji je objavio na svom profilu na TikToku, videlo je do sada skoro 150.000 osoba. Enver je snimak napravio od fotografija slupanog automobila i mesta saobraćajne nesreće i emotivno govori ćerki šta se tačno dogodilo.

Enver kaže da će mu taj dan zauvek ostati u sećanju.

- Znate li priču o njegovoj poslednjoj vožnji? Tog 10.8.2017. godine čekao sam u Bihaću suprugu i decu da dođu autom. Nazvali su me pola sata pre dolaska - navodi Enver.

- Babo, stižemo brzo ako Bog da. Ne brini se. Svi smo vezani pojasom - odgovorila mu je tada ćerka.

Međutim, kod mesta Vrtače automobilu je pukla guma, nakon čega se dva puta prevrnuo i na kraju upao u provaliju.

- Babo, sletili smo sa puta, dobro smo svi - stigla je Enveru poruka.

Enver objašnjava šta se potom dogodilo.

- Pitao sam da li su svi dobro i rekao da mi da majku na telefon. Nije mogla da se javi jer je bila u velikom šoku - rekao je Enver.

Navodi da je odmah krenuo ka mestu nesreće.

- No, kad sam došao, nije ih bilo. Hitna ih odvukla u Bihać na pregled. Gledao sam automobil i razmišljao kako sam ih u trenu sve mogao izgubiti. Otišao sam do bolnice da se uverim jesu li dobro i hvala Bogu prošli su sa malim ogrebotinama jer su svi bili vezani pojasom u autu. Sva stakla su razbijena i niko nije ispao iz auta. A ispali bi možda da nisu bili vezani. Samo desetak kilometara napred prema Bihaću su provalije duboke desetine metara. Moglo je svašta da se desi. Nečija molitva, dobro delo, milostinja sačuvali su trudnu suprugu i troje dece od pogibije - navodi Enver i zahvaljuje se Bogu.

Dan kasnije petali su Bihaćem da probaju da makar malo zaborave na nesreću.

- Babo, jel ti žao auta - pita me kćerka.

- Ćerko draga, vaš nokat vredniji je više od svih auta koje postoje na svetu, to je njegova sudbina i kraj. On je svoju vožnju završio, a nama je Gospodar dao još jednu šansu – navodi Enver u emotivnom obračanju na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Crna hronika/Preneo Z.Ko/Foto:Ilustracija)

Bonus video:

00:20

JEZIVA NESREĆA NA PUTU OD PANČEVA ZA OPOVO: Dvoje poginulo kod Glogonja, autom sleteli s puta i udarili u drvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja