PIJANA DEVOJKA UJELA POLICAJCA Patrola došla u hotel, u automobilu nastao haos: Krenula je rukom prema njegovom vratu...
Foto: Igor Soban / Pixel Media / Profimedia

PIJANA DEVOJKA UJELA POLICAJCA Patrola došla u hotel, u automobilu nastao haos: Krenula je rukom prema njegovom vratu...

Hrvatska -

Dve mlade dame u nedelju rano ujutro nisu uspele da se kontrolišu u hotelu na zagrebačkom Trnju pa je recepcioner bio primoran da pozove u pomoć policiju. Ali, ni policajcima nije bilo lako obuzdati devojke, a jedan je čak zaradio i ugrize na ruci.

Rezime postupanja je hapšenje devojaka starih 23 i 24 godine, koje su u prekršajno prijavljene zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a starija je zaradila i krivičnu prijavu zbog napada na službeno lice.

Naime, oko 6.35 sati policajci su se pojavili u hotelu nakon što im je poziv u pomoć uputio radnik hotela koji je naveo da dve mlađe gošće galame. Policajci su devojke zatekli u kršenju zakona i još su bile pod vidnim uticajem alkohola.

Kad su im policajci saopštili da moraju poći s njima u policijsku stanicu, ta im informacija nikako nije prijala.

- Prilikom vožnje u službenom policijskom vozilu, starija devojka sa zadnjeg sedišta krenula je rukama prema vratu policijskog službenika koji je vozio službeno policijsko vozilo, u čemu je sprečena od strane drugog policijskog službenika koji je stavio svoju ruku ispred nje s obzirom na to da je sedeo pored nje na zadnjem sedištu.

Odmah potom osumnjičena je policijskog službenika koji je sedeo pored nje nekoliko puta ugrizla za ruku, na šta je drugi policijski službenik zaustavio automobil i nad osumnjičenom upotrebio sredstva prisile (telesnu snagu i sredstva za vezivanje) radi odbijanja napada - kažu iz PU zagrebačke, navodeći da je jedan policijski službenik u navedenom postupanju zadobio lakše povrede.

I dok je mlađa puštena kući, starija je uz krivičnu prijavu predata pritvorskom nadzorniku pa je prenoćila u policiji.

Kurir.rs/Jutarnji list

Bonus video:

00:15

Ana Nikolić objasnila svima kako je biti pijana ko letva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track