(VIDEO) VATRENA STIHIJA SE NE SMIRUJE: Na desetine požara i dalje bukti u Crnoj Gori, evo gde je najgore!
Foto: Printscreen/ Youtube, Foto: Printscreen YT

PRIMORJE U DIMU

(VIDEO) VATRENA STIHIJA SE NE SMIRUJE: Na desetine požara i dalje bukti u Crnoj Gori, evo gde je najgore!

Crna Gora -

Na desetine požara i dalje je aktivno širom Crne Gore, a prema rečima komandira Službe zaštite spašavanja Tivat Zorana Barbića protekla noć bila je mirnija nego prethodna.

U opštinama Tivat i Herceg Novi situacija je nepromenjena. Aktivni su požari u mestu Mardari, pojasu Solila-Topliš, duž sela Đuraševići, duž sela Zabrđe ka Žanjicama, na Plavim horizotima i Debelom bregu ka Prijevoru.

Opština Podgorica - aktivan je požar u Mrkama. Ekipe su trenutno na terenu. Tokom noći je bilo nekoliko manjih intervencija i svi požari su ugašeni. Najveća intervencija je bila u Donjoj Gorici gde je vatra zahvatila veću količinu guma iz obližnjeg auto servisa.

Opština Nikšić - tokom noći pripadnici SZS Nikšić su intervenisali u Podbožuru i Macavarama, kako bi sprečili širenje vatre koja se približavala kućama. Požari su i dalje aktivni, ali nisu ugrožene kuće niti stanovništvo.

Opština Danilovgrad - noć je za pripadnike SZS Danilovgrad bila nešto mirnija nego nekoliko prethodnih, ali će i dalje nastaviti da prate mesta na kojima je juče gorelo: Bandići, Šobajići i Vrela.

Opština Cetinje - aktivni požari su u Lastvi Čevskoj, Donjoj Markovini i Velestovu ali nema ugroženih objekata i lica.

(Kurir.rs/ Vijesti.me)

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track