(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK NAPADA NA DECU: Jurio kombi za prevoz učenika, ušao pa ih brutalno tukao, prolaznici samo gledali
Foto: Youtube screenshot/cdm reakcija

filmska potera

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK NAPADA NA DECU: Jurio kombi za prevoz učenika, ušao pa ih brutalno tukao, prolaznici samo gledali

Crna Gora -

Šokantan snimak iz Podgorice pojavio se danas na društvenim mrežama gde je, prema tvrdnjama očevidaca, jedan muškarac “jurio” za kombijem koji je prevozio osnovce, da bi potom napao decu.

Drama se odigrala danas oko 13 časova na kružnom toku kod Delte, a snimak je objavljen na Fejsbuk stranici Podgorički vremeplov.

Jedan muškarac, prema tvrdnjama očevidaca, jurio je za kombijem punim osnovaca, pritom ugrožavajući druge učesnike u saobraćaju, da bi potom zaustavio vozilo i napao decu.

“Ulazi i pesnicama tuče par učenika. Jasno se vidi u zadnjem delu autobusa kako tuče decu. Vozač je bio u plavoj jakni i nije ništa učinio da spreči ovo. Strašno zaista! Osnovci, možda 4-5 razred”, tvrdi očevidac.

Porazno je i to što niko od prolaznika ne reaguje.

CdM saznaje nezvanično iz policije da prijava povodom ovog incidenta za sada nema.

Kurir.rs/CDM

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: ISTRAGA PRI KRAJU! Evo šta još treba da uradi Tužilaštvo da podigne optužnicu protiv Zorana Marjanovića?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track