Najnovije vesti

TRAMP ĐUKANOVIĆA UDARIO  LAKTOM!? Ne brinite  to je bilo čisto prijateljski ŠTA LI JE HTEO DA MU PORUČI?  (VIDEO)
Foto: YT Screenshot/Aleksandra Obradovic

prošao bolje nego marković

TRAMP ĐUKANOVIĆA UDARIO LAKTOM!? Ne brinite to je bilo čisto prijateljski ŠTA LI JE HTEO DA MU PORUČI? (VIDEO)

Crna Gora

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović stigao je u Brisel na Samit NATO-a, koji se održava danas i sutra u novom sedištu Alijanse.

Pre zvaničnog početka sastanka šefova država i vlada zemalja saveznica, usledilo je pozdravljanje. Predsednik SAD Donald Tramp pozdravio je delegaciju Crne Gore, a posebno zanimljiv je način na koji se pozdravio sa predsednikom Đukanovićem.

Đukanović je prisustvovao pozdravnom prijemu, koje je za šefove država i vlada saveznica priredio Generalni Sekretar NATO Jens Stoltenberg.

"Šefovi država i vlada članica NATO-a će razmatrati aktuelna bezbednosna pitanja i u tom kontekstu dalje snaženje njegove uloge kao garanta stabilnosti na evroatlantskom i sirem području.Očekuje se donošenje značajnih odluka za unapređenje kapaciteta i sposobnosti Alijanse u okviru prioritetnih oblasti", saopšteno je iz Kabineta Đukanovića.

Za Crnu Goru Samit će biti prilika da godinu nakon prijema u NATO još jednom potvrdi snažnu posvećenost jedinstvu, zajedničkim vrednostima i kolektivnim bezbednosnim interesima.

Kurir.rs/CDM

Foto: YT screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...